Rockfon plafondplaten

Rockfon plafondplaten
Show Filters

Toont alle 9 resultaten

Rockfon

Rockfon is één van de grotere namen in de wereld van systeemplafonds. De plafondplaten van Rockfon zijn gemaakt van steenwol en staan bekend om hun goede kwaliteit. Ze zijn uitgerust met een vlies, waardoor ze in bijna alle ruimtes toepasbaar zijn. De platen zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal, wat dit tevens een duurzame plafondplaat maakt. De systeemplafonds van Rockfon hebben uitstekende akoestiek verbeterende eigenschappen en gaan verspreiding van brand tegen. Hierdoor verbeteren de Rockfon platen het werk- en leefklimaat aanzienlijk. Met een Rockfon systeemplafond bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat.

Plafondplaten van Rockfon

Het uitgebreide assortiment van Systeemplafonds.nl biedt verschillende soorten rockfon platen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende structuren, kleuren en afmetingen. De rockfon plafondplaten zijn naast het veelgebruikte wit ook verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren. De witte rockfon platen worden het meeste gekozen, maar ook bij een andere kleur kun je er vanuit gaat dat het eindresultaat er strak uit komt te zien. Hiernaast kunt u Rockfon plafondplaten kopen van verschillende afmetingen, zoals plafondplaten van Rockfon van 60×60. Een Rockfon plaat van 60×60 is de meest gangbare maat, maar ga je liever voor een andere uitstraling, dan is er ook veel mogelijk.

Rockfon platen kopen

Geïnteresseerd in een Rockfon systeemplafond? Dan bent u bij Systeemplafonds.nl aan het juiste adres. Ons assortiment biedt rockfon platen in verschillende uitvoeren, zoals de rockfon krios, rockfon lithos en rockfon sonar platen. De platen zijn ruim op voorraad en daarom snel leverbaar. Naast dat een Rockfon systeemplafond zelf te plaatsen is, hebben wij een vakkundig team voor u klaar staan die elk systeemplafond op professionele wijze kan monteren. Onze experts helpen u daarnaast graag met het uitkiezen van de gewenste Rockfon plafondplaten.

Rockfon plafondplaten kopen? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor de levering en montage. Of neem contact op met één van onze experts: 0226 741900