Ma – Vri 8:30 tot 17:00

Metal stud

Alles over metal stud

Creëer eenvoudig wanden en plafonds met metal stud

Bent u op zoek naar een methode om snel en simpel plafonds, voorzetwanden of scheidingswanden te maken? Metal stud plaatsen is de oplossing! Of u nu metal stud bij een schuin dak wilt gebruiken, een ruimte wilt opdelen of een lelijke wand wilt wegwerken; het kan allemaal met metal stud. Voor elk metal stud afbouwproject kunt u terecht bij Systeemplafonds.nl. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden en een passend advies.

Metal stud plaatsen

Metal stud is niet alleen ideaal om een metal stud plafond of metal stud wand mee te plaatsen, u kunt metal stud bij een schuin dak gebruiken. Om deze constructies te maken heeft u profielen nodig voor het maken van een raamwerk, gipsplaat of een ander plaatmateriaal, schroeven en indien gewenst een vorm van isolatie. Doordat de profielen licht van gewicht zijn, zijn ze makkelijk te hanteren en is deze klus zo geklaard. Wanden en plafonds kunnen, na het dichten van de naden tussen de platen, op iedere gewenste manier afgewerkt worden. Zo kunt u kiezen voor een mooi behang of de muren in een passende kleur sauzen. Wilt u de wanden voorzien van thermische isolatie dan komen deze ook nog in aanmerking voor subsidies als aan de strikte voorwaardes wordt voldaan. 

metal stud wanden profielen plafonds systeemplafonds scheidingswand voorzetswand metalstud prijzen

Ga direct naar

Metal stud plafonds
Metal stud wanden
Metal stud profielen
metal stud wanden profielen plafonds systeemplafonds scheidingswand voorzetswand metalstud prijzen hout

Metal stud of hout gebruiken?

Metal stud heeft veel voordelen ten opzichte van hout. Zo zijn de metalen metal stud profielen die gebruikt worden altijd recht, in tegenstelling tot houten regels. Bovendien kan hout na verloop van tijd gaan ‘werken’ en hier heeft u met metal stud geen last van. De metalstud profielen leveren u tijdwinst op, want ze kunnen eenvoudig op maat geknipt worden met een metaalschaar, terwijl hout gezaagd en geschaafd moet worden. Die laatste twee handelingen leveren ook nog eens een boel stof op; nog iets waar u bij metal studs geen last van heeft. Wanneer u een keuze moet maken tussen metal stud of hout, zouden wij u volmondig die eerste adviseren.

Metal stud plafond prijs

Wanneer u van plan bent om metal stud te gaan kopen om bijvoorbeeld een plafond te maken, vraagt u zich natuurlijk af wat dit gaat kosten. Bij ons bent u verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, maar de prijs van een metal stud plafond is afhankelijk van een aantal factoren. De oppervlakte en omtrek van het toekomstige plafond, het gewenste formaat van de gipsplaten en de benodigde afwerkmaterialen en gerelateerde producten zijn enkele van de factoren die van invloed zijn op de prijs van een plafond. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op.


Wij kunnen ook uw plafonds of wanden monteren

Ook al zijn metalstud wanden en plafonds eenvoudig en snel  te installeren, het kan zijn dat u geen tijd of zin heeft om deze klus zelf op te knappen. Daarom hebben wij de montage service in het leven geroepen. Onze professionele montageploeg neemt u het werk uit handen en u heeft er geen omkijken meer naar. En als u gebruik maakt van de montage service, hoeft u geen bezorgkosten te betalen. Neem vandaag nog contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Wie zijn wij?

Het team van Systeemplafonds.nl is al meer dan 20+ jaar actief als vakkundig afbouwbedrijf in systeemplafonds. Daarnaast hebben wij expertise in metal stud, glazen wanden, akoestiek, plafondeilanden, geluidsabsorberende houten plafonds en wanden. Systeemplafonds.nl is actief in Noord- en Midden-Nederland en zal dankzij de gespecialiseerde vakmannen elke klus professioneel voor u afhandelen. Onze focus ligt bij het realiseren van mooie projecten waar zowel klant als leverancier tevreden mee zijn. Communicatie staat bij ons centraal, wij luisteren naar de wensen van de klant en denken met u mee over het gewenste eindresultaat.

Contact opnemen

 

Systeemplafonds.nl is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag (08.30-17.00 uur) op 0226-741900 en via het contactformulier.

man-image

Verder lezen

Akoestische plafonds

Een akoestisch plafond speelt een grote rol bij het creëren van een goede akoestiek of het verbeteren van de bestaande akoestiek. Akoestische plafondpanelen of een akoestisch systeemplafond zorgen voor geluidsabsorptie…

akoestisch systeemplafond akoestiek geluidsisolatie plafond geluidsabsorptie platen

Geluidsisolatie plafond

Geluidsproblemen in een ruimte kunnen ontstaan door gebrekkige geluidsisolatie van het plafond. Luchtgeluid, contactgeluid en flankerend geluid kunnen alle drie zorgen voor geluidsoverlast. Overlast die kunt voorkomen…

Systeemplafond badkamer akoestisch plafondplaten waterbestendig vocht afstotend wit bruin plafond panelen douche toilet keuken

Een systeemplafond in de badkamer

Heeft het plafond in uw badkamer zijn langste tijd wel gehad of wilt u uw badkamer met niet al te veel ingrepen een moderne, frisse uitstraling geven? Denk dan eens aan…

Gratis Bezorging

Vanaf €1.750,-

Top klantenservice

Professioneel keuze advies

100% Veilig Betalen

iDEAL / PayPal / MasterCard / Visa