Armstrong plafondplaten

Armstrong plafondplaten
Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten

Armstrong

Naast andere bekende merken zoals Rockfon en Ecophon, vindt u bij Systeemplafonds.nl ook verschillende plafondplaten van het merk Armstrong. Armstrong is een goed merk dat al vele jaren plafondpanelen aanbiedt in verschillende materialen. In ons ruime assortiment vindt u Armstrong plafondplaten van hardmineraal. Bij Armstrong ligt de focus op innovatie en daarbij doen zij er alles aan om hun plafondplaten continue te blijven verbeteren. Zo zijn de plafondplaten geschikt voor vele verschillende klanten en zit er voor iedereen wel een geschikt Armstrong plafond bij. Armstrong plafond tegels zijn eenvoudig te plaatsen. Wilt u de plafondplaten liever laten monteren? Dan hebben wij een vakkundig team voor u klaar staan dat u hiernaast ook kan helpen met uw keuze van de gewenste plaat.

Armstrong plafond

Wanneer u kiest voor een Armstrong plafond, dan bent u verzekerd van een duurzaam product. De plafondplaten zijn namelijk gemaakt van hardmineraal bio-oplosbare wol. De Armstrong plafondplaten hebben een goede akoestische waarde en zijn goed bestand tegen schommelingen in de luchtvochtigheid. Ons ruime assortiment biedt u deze platen in verschillende oppervlaktestructuren. Bij Systeemplafonds.nl kiest u zelf welk type oppervlaktestructuur het meeste voor u geschikt is.

Armstrong sahara

De Armstrong Sahara is een hardminerale plafondtegel die de Armstrong Dune en Armstrong Dune plus heeft vervangen. Deze plafondplaat heeft een zandkorrelige structuur van fijn granulaat en is daarnaast voorzien van microperforatie. De Armstrong sahara is wit van kleur en met deze neutrale uitstraling is hij toepasbaar in vele ruimtes. Daarnaast heeft deze plafondtegel heeft een hoge geluidsabsorptie. Ons ruime assortiment biedt de Armstrong Sahara in inleg 24mm en doorzak 15mm en 24mm.

Armstrong plafond kopen? Het ruime assortiment van Systeemplafonds.nl biedt verschillende soorten Armstrong plafondplaten. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor de levering en montage. Of neem contact op met één van onze experts: 0226 741900