Ma – Vri 8:30 tot 17:00

Akoestische plafonds

Verbeter de akoestiek met een akoestisch plafond

Een akoestisch plafond speelt een grote rol bij het creëren van een goede akoestiek of het verbeteren van de bestaande akoestiek. Akoestische plafondpanelen of een akoestisch systeemplafond zorgen namelijk voor geluidsabsorptie, waardoor hinderlijke galm en echo’s weggenomen worden. Een goede akoestiek heeft een positief effect op de mensen die in de ruimte verblijven. Een voorbeeld: medewerkers worden productiever, omdat ze geen last hebben van concentratieverlies door hinderlijke geluiden.

akoestisch systeemplafond plafondeiland plafondplaten akoestiek wit rechthoek

Advies van experts

Heeft u iemand nodig die met u meedenkt over de akoestiek in uw ruimte? Of wilt u advies over akoestische plafonds? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kennen de unieke eigenschappen van al onze akoestische oplossingen en kunnen u bijstaan bij zowel het verbeteren van de akoestiek in een bestaande ruimte, als het creëren van een goede akoestiek in een nieuw te bouwen ruimte. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Akoestische plafondplaten van hoge kwaliteit

Bij Systeemplafonds.nl vindt u akoestische plafondpanelen van hoge kwaliteit. In ons uitgebreide assortiment hebben wij onder andere akoestische oplossingen van de bekende merken Rockfon, S.P. en Ecophon. De akoestische plafondplaten uit ons assortiment zijn direct uit voorraad leverbaar en u kunt dus snel zelf de voordelen ervaren van een akoestisch plafond.

ecophon mastersolo rond plafondeiland akoestisch akoestiek plafond systeemplafond wit
Ecophon

Plafondeiland rond

✓ Snel in huis
✓ Speelse uitstraling
✓ Goede klantenservice

rockfon vierkant plafondeiland akoestisch akoestiek plafond wit
Rockfon

Plafondeiland vierkant

✓ Snel in huis
✓ Mooi design
✓ Bekend merk

plafondeiland s.p. ceilingtrading grijs akoestiek akoestisch plafond platen systeemplafond
S.P.

Plafondeiland grijs

✓ Snel in huis
✓ Mooi design
✓ Goed geprijsd

sp ceiling trading ronde akoestische plafond panelen platen eiland akoestisch akoestiek
S.P.

Plafondeiland rond

✓ Snel in huis
✓ Mooi design
✓ Goede geprijsd

akoestische plafondplaten plafonpanelen plafondeiland plafonds verbeteren

Hoeveel akoestische plafondpanelen zijn er nodig?

De grootte van de ruimte bepaalt hoofdzakelijk de hoeveelheid akoestische plafondplaten die er nodig is om een prettige akoestiek te creëren. Een goede vuistregel is dat voor een fijne akoestiek in een ruimte minimaal 30 à 40 procent van het vloeroppervlak aan geluidsabsorberende plafondplaten nodig is. En om aan de veilige kant te gaan zitten kunt u zelfs het beste uitgaan van 60 procent van het vloeroppervlak. Naast de grootte, speelt de manier waarop de ruimte gebruikt wordt een rol. Is het bijvoorbeeld een ruimte waar voornamelijk vergaderd wordt, dan zijn akoestische plafondpanelen die de spraakverstaanbaarheid verbeteren een goede oplossing.

Creëer rustige zones met akoestische plafondplaten

Een plek waar werknemers rustig een telefoontje af kunnen handelen, kunnen werken zonder afleiding, of een een-op-een gesprek kunnen houden. Met akoestische plafondpanelen is het ook mogelijk om op de werkvloer rustige zones te realiseren, die een bepaalde bestemming hebben. Door een ruimte in te delen in zones met verschillende doelen en hier de akoestische oplossingen op af te stemmen, maakt u optimaal en efficiënt gebruik van de ruimte.

chill systeemplafond akoestische plafond akoestiek wit inleg

akoestische plafond platen panelen eiland ecophon rond

Akoestische plafondpanelen als blikvanger

U kunt kiezen voor een onopvallend akoestisch systeemplafond, maar u kunt akoestische plafondplaten ook gebruiken als blikvanger in een ruimte. Zo hebben wij ronde plafondeilanden met verschillende diameters, maar ook grijze plafondeilanden in diverse formaten met een stoere, industriële look. Het is ook mogelijk om een beetje met een akoestisch plafondeiland te ‘spelen’, bijvoorbeeld door de platen op verschillende hoogtes te hangen. Zo zijn geluidsabsorberende plafondplaten niet alleen nuttig, maar voegen ze echt iets toe aan uw ruimte.

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

systeemplafonds.nl logo systeemplafonds
Gratis Bezorging

Vanaf €1.250,-

Top klantenservice

Professioneel keuze advies

100% Veilig Betalen

iDEAL / PayPal / MasterCard / Visa

© Systeemplafonds 2021
Website of webshop laten bouwen? – Creativs.online