Ma – Vri 8:30 tot 17:00

Systeemplafond montage in Alkmaar

Tonga_E

Levering en montage van systeemplafonds in Amstelveen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor systeemplafonds in Alkmaar? Systeemplafonds.nl verzorgt in Alkmaar en omstreken levering en montage van systeemplafonds. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment met de beste merken op het gebied van systeemplafonds, zoals Rockfon en Armstrong. Wij leveren in Alkmaar alle benodigde materialen voor uw systeemplafonds en kunnen indien gewenst ook de montage verzorgen. Hiervoor hebben we een professioneel team klaarstaan.

Renovatie in Alkmaar

Een keuze voor een bepaald plafond is de keuze voor de sfeer in een ruimte. En soms moet een plafond vooral praktisch zijn. Systeemplafonds zijn verkrijgbaar in allerlei varianten, ook voor uw renovatie in Alkmaar. Zo hebben wij speciale plafondtegels die voldoen aan de strenge richtlijnen voor hygiëne in bijvoorbeeld ziekenhuizen en horecagelegenheden, maar leveren wij ook akoestische plafonds aan onder andere scholen, kantoren en bedrijfspanden.

De voordelen van systeemplafonds

Naast een verbetering van de akoestiek, zorgt een systeemplafond voor lichtabsorptie en werkt het brandwerend. Wij geven u graag advies over het beste systeemplafond voor uw project, dat aansluit bij de wettelijke vereisten en uw wensen.
systeemplafonds.nl houten wand systeem plafonds renovatie geluidsabsorptie akoestiek

Wie zijn wij?

Het team van Systeemplafonds.nl is al meer dan 20+ jaar actief als vakkundig afbouwbedrijf in systeemplafonds. Daarnaast hebben wij expertise in metal stud, glazen wanden, akoestiek, plafondeilanden, geluidsabsorberende houten plafonds en wanden. Systeemplafonds.nl is actief in noord en midden Nederland en zal dankzij de gespecialiseerde vakmannen elke klus professioneel voor u afhandelen. Onze focus ligt bij het realiseren van mooie projecten waar zowel klant als leverancier tevreden mee zijn. Communicatie staat bij ons centraal, wij luisteren naar de wensen van de klant en denken met u mee over het gewenste eindresultaat.
systeemplafonds.nl logo systeemplafonds

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

Systeemplafonds.nl is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag (08.30-17.00 uur) op 0226-741900 en via het contactformulier. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor systeemplafonds Alkmaar met u en u kunt ook bij ons terecht met vragen, of voor een vrijblijvend advies.

Contact

Adres:
Systeemplafonds.nl
De Mossel 49
1723HX Noord-Scharwoude
Mail:
info@systeemplafonds.nl
Telefoonnummer:
0226-741900

Openingstijden

Maandag: 8:30 – 17:00
Dinsdag: 8:30 – 17:00
Woensdag: 8:30 – 17:00
Donderdag: 8:30 – 17:00
Vrijdag: 8:30 – 17:00
De werktijden voor afbouwprojecten kunnen afwijken.
Gratis Bezorging

Vanaf €1.250,-

Top klantenservice

Professioneel keuze advies

100% Veilig Betalen

iDEAL / PayPal / MasterCard / Visa

© Systeemplafonds 2021
Website of webshop laten bouwen? – Creativs.online

jQuery(window).scroll(function() { if (jQuery(window).scrollTop() > 800) { jQuery("article").css({position: 'relative'}); } else { jQuery("article").css({position: 'fixed'}); } });