Ma – Vri 8:30 tot 17:00

Systeemplafond montage in Alkmaar

Systeemplafond montage in Alkmaar

Systeemplafond alkmaar inleg plafondplaten akoestiek akoestisch

Levering en montage van systeemplafonds in Alkmaar

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor systeemplafonds in Alkmaar? Systeemplafonds.nl verzorgt in Alkmaar en omstreken levering en montage van systeemplafonds. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment met de beste merken op het gebied van systeemplafonds, zoals Rockfon en Armstrong. Wij leveren in Alkmaar alle benodigde materialen voor uw systeemplafonds en kunnen indien gewenst ook de montage verzorgen. Hiervoor hebben we een professioneel team klaarstaan.

Renovatie in Alkmaar

Een keuze voor een bepaald plafond is de keuze voor de sfeer in een ruimte. En soms moet een plafond vooral praktisch zijn. Systeemplafonds zijn verkrijgbaar in allerlei varianten, ook voor uw renovatie in Alkmaar. Zo hebben wij speciale plafondtegels die voldoen aan de strenge richtlijnen voor hygiëne in bijvoorbeeld ziekenhuizen en horecagelegenheden, maar leveren wij ook akoestische plafonds aan onder andere scholen, kantoren en bedrijfspanden.

De voordelen van systeemplafonds

Naast een verbetering van de akoestiek, zorgt een systeemplafond voor lichtabsorptie en werkt het brandwerend. Wij geven u graag advies over het beste systeemplafond voor uw project, dat aansluit bij de wettelijke vereisten en uw wensen.

Wie zijn wij?

Het team van Systeemplafonds.nl is al meer dan 20+ jaar actief als vakkundig afbouwbedrijf in systeemplafonds. Daarnaast hebben wij expertise in metal stud, glazen wanden, akoestiek, plafondeilanden, geluidsabsorberende houten plafonds en wanden. Systeemplafonds.nl is actief in noord en midden Nederland en zal dankzij de gespecialiseerde vakmannen elke klus professioneel voor u afhandelen. Onze focus ligt bij het realiseren van mooie projecten waar zowel klant als leverancier tevreden mee zijn. Communicatie staat bij ons centraal, wij luisteren naar de wensen van de klant en denken met u mee over het gewenste eindresultaat.

Contact opnemen

Systeemplafonds.nl is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag (08.30-17.00 uur) op 0226-741900 en via het contactformulier.

man-image

Openingstijden

Maandag: 8:30 – 17:00
Dinsdag: 8:30 – 17:00
Woensdag: 8:30 – 17:00
Donderdag: 8:30 – 17:00
Vrijdag: 8:30 – 17:00

De werktijden voor afbouwprojecten kunnen afwijken.

Verder lezen

Akoestische plafonds

Een akoestisch plafond speelt een grote rol bij het creëren van een goede akoestiek of het verbeteren van de bestaande akoestiek. Akoestische plafondpanelen of een akoestisch systeemplafond zorgen voor geluidsabsorptie…

akoestisch systeemplafond akoestiek geluidsisolatie plafond geluidsabsorptie platen

Geluidsisolatie plafond

Geluidsproblemen in een ruimte kunnen ontstaan door gebrekkige geluidsisolatie van het plafond. Luchtgeluid, contactgeluid en flankerend geluid kunnen alle drie zorgen voor geluidsoverlast. Overlast die kunt voorkomen…

Rockfon Royal Doorzak

Een systeemplafond in de badkamer

Heeft het plafond in uw badkamer zijn langste tijd wel gehad of wilt u uw badkamer met niet al te veel ingrepen een moderne, frisse uitstraling geven? Denk dan eens aan…

Gratis Bezorging

Vanaf €1.750,-

Top klantenservice

Professioneel keuze advies

100% Veilig Betalen

iDEAL / PayPal / MasterCard / Visa