Ma – Vri 8:30 tot 17:00

Systeemplafond badkamer

Systeemplafond badkamer

systeemplafond badkamer douche toilet vochtbestendige plafondplaten panelen plafondsysteem

Geef uw badkamer binnen no time een nieuwe look met een systeemplafond

Heeft het plafond in uw badkamer zijn langste tijd wel gehad of wilt u uw badkamer met niet al te veel ingrepen een moderne, frisse uitstraling geven? Denk dan eens aan een systeemplafond! Door het gebruik van speciaal voor dit doel ontwikkelde vochtbestendige plafondplaten is uw badkamer plafond binnenkort weer als nieuw. Een plafondsysteem voor de badkamer behoudt lang een schone uitstraling, doordat de speciale badkamer panelen geen voedingsbodem zijn voor ongewenste schimmels en bacteriën. Een badkamer systeemplafond is daarmee ook nog een hygiënische keuze.

Speciale vochtbestendige plafondplaten

Niet iedere plafondplaat is geschikt om in ruimtes zoals de badkamer, douche of (bedrijfs)keuken. In ons assortiment hebben we meerdere soorten plafondplaten die geschikt zijn voor natte ruimtes dankzij een speciale, waterafstotende laag: Rockfon Hydroclean, Ecophon Ultra Clean en Gipsvinyl. U heeft de keus uit vierkante panelen van 600 bij 600 millimeter of rechthoekige panelen van 1200 bij 600 millimeter. Zowel de Rockfon Hydroclean, de Ecophon Ultra Clean en de gipsvinyl plafondplaten kunnen gebruikt worden in een inleg systeemplafond. Wanneer u behoefte heeft aan een verbetering van akoestiek moet u kiezen voor de Hydroclean of Ultraclean. Gipsvinyl heeft namelijk geen geluidsabsorberende eigenschappen.

Ook voor commercieel gebruik

Zowel de gipsvinyl plafondplaten als de Rockfon Hydroclean en Ecophon Ultra Clean platen voldoen aan hoge hygiënische eisen en zijn dan ook uitermate geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld (bedrijfs)keukens, hotelkamers en de gezondheidszorg. Zelfs bij regelmatige en intensieve reiniging behouden deze plafondpanelen jarenlang hun helderwitte kleur. Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden voor een systeemplafond voor uw ruimte(s).

rockfon hydroclean vochtbestendige systeemplafondplaten panelen wit

Vochtbestendige plafondpanelen van hoge kwaliteit

Bij Systeemplafonds.nl vindt u vochtbestendige plafondplaten van hoge kwaliteit. Deze panelen voldoen aan hoge hygiënische eisen en zijn daarmee ook geschikt voor andere vochtige ruimtes, zoals bedrijfskeukens. De vochtbestendige plafondplaten uit ons assortiment zijn direct uit voorraad leverbaar.

Vanaf:

€ 37,41 / per m2 ex btw

Vanaf:

€ 18,17/ per m2 ex btw

Vanaf:

€ 3,75 / per stuk ex btw

Andere badkamerplafond oplossingen

Systeemplafond badkamer akoestisch plafondplaten waterbestendig vocht afstotend wit bruin plafond panelen douche toilet keuken

Een MDF plafond

Naast het systeemplafond is een andere mooie badkamerplafond oplossing het plaatsen van een MDF plafond. Wanneer u voor deze optie kiest is het belangrijk dat u voor vochtbestendige MDF panelen kiest. Deze badkamer plafondplaten zijn langwerpige panelen die beschermd zijn door een waterafstotende laag. Er zijn uiteenlopende kleuren, lengtes en types beschikbaar en ook het verwerken van verlichting is mogelijk.

Metal stud badkamer plafond

Een andere optie voor een nieuw badkamer plafond vind u bij metal stud plafonds. Een metal stud plafond in de badkamer of douche bestaat uit de gebruikelijke metal stud profielen. Daarbij wordt er gekozen voor speciale vochtbestendige gipsplaten. Dit zijn gipsplaten die geïmpregneerd zijn met een vochtafstotende vloeistof. Ze zijn te herkennen aan een groene kleur. De platen moeten hierna worden geverfd met een speciale waterbestendige verf.

Een van de voordelen van een gipsplaten badkamer plafond is dat deze naadloos kan worden afgewerkt. Hierdoor kunt u het mooi met de rest van het badkamer interieur afwerken en krijgt u een strak eindresultaat. Gips badkamer plafondplaten zijn een relatief goedkope oplossing voor het plaatsen van een nieuw plafond in de badkamer of douche.

plafond gipskarton gipsvinyl metal stud badkamer douche toilet plafondplaten panelen plafondsysteem

Wilt u ook een systeemplafond in de badkamer?

Wilt u meer weten over een systeemplafond voor de badkamer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring en kunnen u alles vertellen over de verschillende badkamer panelen. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of voor het opstellen van een offerte. U kunt bellen, gebruik maken van het contactformulier hieronder of een e-mail sturen.

Wie zijn wij?

Het team van Systeemplafonds.nl is al meer dan 20+ jaar actief als vakkundig afbouwbedrijf in systeemplafonds. Daarnaast hebben wij expertise in metal stud, glazen wanden, akoestiek, plafondeilanden, geluidsabsorberende houten plafonds en wanden. Systeemplafonds.nl is actief in noord en midden Nederland en zal dankzij de gespecialiseerde vakmannen elke klus professioneel voor u afhandelen. Onze focus ligt bij het realiseren van mooie projecten waar zowel klant als leverancier tevreden mee zijn. Communicatie staat bij ons centraal, wij luisteren naar de wensen van de klant en denken met u mee over het gewenste eindresultaat.

Contact opnemen

Systeemplafonds.nl is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag (08.30-17.00 uur) op 0226-741900 en via het contactformulier.

man-image

Verder lezen

Een akoestisch plafond speelt een grote rol bij het creëren van een goede akoestiek of het verbeteren van de bestaande akoestiek. Akoestische plafondpanelen of een akoestisch systeemplafond zorgen voor geluidsabsorptie…

metal stud profielen wanden plafonds systeemplafond nieuw

Metal stud wanden worden gebruikt om op een eenvoudige en snelle manier scheidingswanden of voorzetwanden te creëren. Wilt u uw zolder of kantoor bijvoorbeeld opdelen in meerdere ruimtes? Dan is een metalstud wand…

Steeds meer mensen kiezen voor een zwart plafond. Een zwart systeemplafond geeft een ruimte een chique uitstraling en wordt daarom veelvuldig gebruikt in luxe winkels en horecagelegenheden…

Openingstijden

Maandag: 8:30 – 17:00
Dinsdag: 8:30 – 17:00
Woensdag: 8:30 – 17:00
Donderdag: 8:30 – 17:00
Vrijdag: 8:30 – 17:00

De werktijden voor afbouwprojecten kunnen afwijken.

Gratis Bezorging

Vanaf €1.750,-

Top klantenservice

Professioneel keuze advies

100% Veilig Betalen

iDEAL / PayPal / MasterCard / Visa