Ma – Vri 8:30 tot 17:00

Systeemplafond badkamer

Geef uw badkamer binnen no time een nieuwe look met een systeemplafond

Heeft het plafond in uw badkamer zijn langste tijd wel gehad of wilt u uw badkamer met niet al te veel ingrepen een moderne, frisse uitstraling geven? Denk dan eens aan een systeemplafond! Door het gebruik van speciaal voor dit doel ontwikkelde vochtbestendige plafondplaten is uw badkamer plafond binnenkort weer als nieuw. En een plafondsysteem voor de badkamer behoudt lang die frisse, nieuwe look, doordat de speciale badkamer panelen geen voedingsbodem zijn voor ongewenste schimmels en bacteriën. Een badkamer systeempalfond is dus ook nog eens een hygiënische keuze!

Speciale vochtbestendige plafondplaten

Niet iedere plafondplaat is geschikt om in een vochtige ruimte als de badkamer te gebruiken. En u wilt natuurlijk niet dat uw nieuwe systeemplafond in de badkamer binnen de kortste keren onder de zwarte schimmelplekken zit. In ons assortiment hebben we twee soorten plafondplaten die geschikt zijn voor het gebruik in vochtige en natte ruimtes, dankzij een speciale, waterafstotende laag: Rockfon Hydroclean (verkrijgbaar in twee varianten) en Gipsvinyl. U heeft de keus uit vierkante panelen van 600 bij 600 millimeter of rechthoekige panelen van 1200 bij 600 millimeter. Zowel de Rockfon Hydroclean als de gipsvinyl plafondplaten kunnen gebruikt worden in een inleg systeemplafond.

Op zoek naar creatieve badkamer plafond oplossingen?

Systeemplafonds worden tegenwoordig op veel meer plekken gebruikt dan kantoren, winkels en bioscopen, want ook particulieren zien steeds vaker de voordelen van een systeemplafond in. De montage is eenvoudig en het is een snelle manier om ruimtes een nieuwe sfeer te geven. Een van de effectiefste badkamer plafond oplossingen is een systeemplafond. Maar u kunt ook kiezen voor metal stud plafond in de badkamer. Bij een inleg systeemplafond zijn de profielen zichtbaar, terwijl een metal stud plafond een glad geheel is. Het is maar net welke look u wenst voor uw badkamer!

Ook geschikt voor commercieel gebruik

Zowel de gipsvinyl plafondplaten als de Rockfon Hydroclean platen voldoen aan hoge hygiënische eisen en zijn dan ook uitermate geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld (bedrijfs)keukens, hotelkamers en de gezondheidszorg. En zelfs bij regelmatige (intensieve) reiniging behouden deze plafondpanelen jarenlang hun helderwitte kleur. Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden voor een systeemplafond voor uw ruimte(s).

Wilt u ook een systeemplafond in de badkamer?

Wilt u meer weten over een systeemplafond voor de badkamer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring en kunnen u alles vertellen over de verschillende badkamer panelen. Ook beantwoorden we met plezier al uw andere vragen op het gebied van systeemplafonds. En bij ons heeft u altijd veertien dagen bedenktijd.

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of voor het opstellen van een offerte. U kunt bellen, gebruik maken van het contactformulier hieronder of een e-mail sturen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

of bel naar:

0226-741900

Gratis Bezorging

Vanaf €1.250,-

Top klantenservice

Professioneel keuze advies

100% Veilig Betalen

iDEAL / PayPal / MasterCard / Visa

© Systeemplafonds 2021
Website of webshop laten bouwen? – Creativs.online

jQuery(window).scroll(function() { if (jQuery(window).scrollTop() > 800) { jQuery("article").css({position: 'relative'}); } else { jQuery("article").css({position: 'fixed'}); } });