Ma – Vri 8:30 tot 17:00

Geluidsisolatie plafond

Voorkom geluidsproblemen met geluidsabsorberende plafondplaten

Geluidsproblemen in een ruimte kunnen ontstaan door gebrekkige geluidsisolatie van het plafond. Luchtgeluid, contactgeluid en flankerend geluid kunnen alle drie zorgen voor geluidsoverlast. Overlast die u kunt voorkomen of op kunt lossen door te kiezen voor een geluidsabsorberend plafond. Speciale, geluidsabsorberende plafondplaten nemen de geluiden op, waardoor de akoestiek in de ruimte verbeterd wordt.

Wat is contact geluid?

Contactgeluid is geluid dat ontstaat wanneer (delen van) de constructie van een gebouw in beweging worden gebracht. Denk bijvoorbeeld aan het sluiten van een deur, het lopen over een vloer, maar ook de trillingen van een wasmachine.

Wat is luchtgeluid?

Contactgeluid is geluid dat ontstaat wanneer (delen van) de constructie van een gebouw in beweging worden gebracht. Denk bijvoorbeeld aan het sluiten van een deur, het lopen over een vloer, maar ook de trillingen van een wasmachine.

Wat is flankerend geluid?

Flankerend geluid kan optreden wanneer er sprake is van een plafond dat doorloopt van het ene naar het andere pand. Wanneer u last heeft van flankerend geluid bestaat de kans dat alleen het isoleren van het plafond niet voldoende is om het probleem op te lossen en dat u ook moet denken aan wandisolatie.

Opties voor geluidsisolatie van het plafond

Ondervindt u hinder van geluiden uit de ruimte boven u? Dan is het isoleren van het plafond en het daarmee creëren van een barrière tussen de bron van het geluid en uw eigen ruimte een logische stap. Dit kan op verschillende manieren. Zo kunt u kiezen voor een verlaagd (akoestisch) systeemplafond met dempers. Mocht het verlagen van het plafond geen optie zijn, bijvoorbeeld omdat het plafond al vrij laag is, dan zijn geluidsabsorberende plafondplaten een oplossing voor uw geluidsprobleem.

Wat geluidsabsorberende plafondplaten voor een ruimte kunnen doen

Wanneer u op zoek bent naar geluidsisolatie voor het plafond, stuit u al snel op geluidsabsorberende plafondplaten als de oplossing voor uw geluidsprobleem. Bij Systeemplafonds.nl vindt u een ruime keus aan geluidsabsorberende plafondpanelen, waarmee u snel en eenvoudig de akoestiek kunt verbeteren. Vraagt u zich af of een of meerdere plafondeilanden of een volledig akoestisch plafond een betere oplossing zijn voor uw geluidsprobleem, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Welke producten kunt u gebruiken?

De geluidsabsorberende plafondpanelen en plafondeilanden die u in ons uitgebreide assortiment vindt, zijn direct uit voorraad leverbaar en hebben ieder hun eigen, unieke eigenschappen op het gebied van geluidsabsorptie. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij goed inschatten welke akoestische producten u nodig heeft voor uw ruimte. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Gratis Bezorging

Vanaf €1.250,-

Top klantenservice

Professioneel keuze advies

100% Veilig Betalen

iDEAL / PayPal / MasterCard / Visa

© Systeemplafonds 2021
Website of webshop laten bouwen? – Creativs.online

jQuery(window).scroll(function() { if (jQuery(window).scrollTop() > 800) { jQuery("article").css({position: 'relative'}); } else { jQuery("article").css({position: 'fixed'}); } });