Ma – Vri 8:30 tot 17:00

Systeemplafond montage in Hilversum

Systeemplafond montage in Hilversum

rockfon eclipse plafondeiland akoestische plafondpanelen plafondplaten akoestiek systeemplafonds.nl hilversum

Levering en montage van systeemplafonds in Hilversum

Systeemplafonds.nl staat voor kwaliteit, service en jarenlange ervaring. Wij delen onze kennis graag met u, voor uw bouw- of renovatieproject in Hilversum. Ons professionele montageteam staat klaar om uw systeemplafonds Hilversum te monteren, maar u kunt bij ons ook kiezen voor enkel levering van systeemplafonds in Hilversum.

Systeemplafonds.nl biedt u een ruime keuze uit de beste merken plafondplaten. Met onze systeemplafonds kunt u iedere gewenste uitstraling neerzetten én profiteert u van de voordelen van deze plafonds.

De voordelen van systeemplafonds

De voordelen van een systeemplafond zijn onder andere dat het bijdraagt aan een goede akoestiek, brandwerend werkt en zorgt voor lichtabsorptie. Zo ontstaat een fijne ruimte om te werken of te verblijven. Daarnaast zijn systeemplafonds synoniem aan een strakke afwerking, aangezien bedrading en dergelijke netjes achter de plafondplaten weggewerkt wordt. U kunt met een systeemplafond alle kanten op. Wij adviseren u graag over de beste keus wat betreft uitstraling, kleur, of het formaat van de tegel (60×60 of 600×1200).

Renovatie in hilversum

Met de keuze voor een plafond wordt ook de keus voor een bepaalde uitstraling gemaakt. Het is dus belangrijk dat u de plafonds tijdens een renovatie in Hilversum niet over het hoofd ziet. Of u in Hilversum nu bezig bent met het renoveren van een bedrijfspand, school, woning of kantorencomplex, bij ons vindt u het systeemplafond dat aan uw wensen voldoet.

Bekijk onze reeds uitgevoerde renovatie projecten:

Kosten Systeemplafond Hilversum

Een nieuw systeemplafond kan erg variëren in prijs. Het is afhankelijk van het formaat plafondplaat, de eigenschappen van de plafondplaat, de kleur, maar ook van de soort plafondprofielen die u wenst. Voor een basis model plafondpaneel met goede kwaliteit raden wij de Armstrong Feria aan. Dit is de goedkoopste plafondplaat in ons assortiment en kost €5,95 per m2. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en voor een gratis advies welke plaat voor uw ruimte geschikt is. Wij denken met u mee!

Heeft u een groot project met speciale wensen? Dan komen wij graag bij u langs om de ruimte te bekijken. Op deze manier kunnen wij een passende prijs opgave maken en weet u altijd waar u aan toe bent.

Een project laten uitvoeren door Systeemplafonds.nl betekent:

  • Wij luisteren naar uw wensen en denken met u mee over het gewenste eindresultaat
  • Geen verrassingen achteraf: duidelijke afspraken over de kosten
  • Elk project wordt uitgevoerd door specialisten met jarenlange ervaring

Wij hanteren momenteel de volgende prijzen:

  • Systeemplafondplaten: vanaf €5,95 per m2
  • Systeemplafond inclusief plafondprofielen: vanaf €10,50 per m2
  • Compleet systeemplafond inclusief montage: vanaf €19,50 per m2

Bekijk hier enkele van onze producten

Wie zijn wij?

Het team van Systeemplafonds.nl is al meer dan 20+ jaar actief als vakkundig afbouwbedrijf in systeemplafonds. Daarnaast hebben wij expertise in metal stud, glazen wanden, akoestiek, plafondeilanden, geluidsabsorberende houten plafonds en wanden. Systeemplafonds.nl is actief in Noord en Midden-Nederland en zal dankzij de gespecialiseerde vakmannen elke klus professioneel voor u afhandelen. Onze focus ligt bij het realiseren van mooie projecten waar zowel klant als leverancier tevreden mee zijn. Communicatie staat bij ons centraal, wij luisteren naar de wensen van de klant en denken met u mee over het gewenste eindresultaat.

Contact opnemen

Systeemplafonds.nl is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag (08.30-17.00 uur) op 0226-741900 en via het contactformulier.
man-image

Verder lezen

Een akoestisch plafond speelt een grote rol bij het creëren van een goede akoestiek of het verbeteren van de bestaande akoestiek. Akoestische plafondpanelen of een akoestisch systeemplafond zorgen voor geluidsabsorptie…

Metal stud wanden worden gebruikt om op een eenvoudige en snelle manier scheidingswanden of voorzetwanden te creëren. Wilt u uw zolder of kantoor bijvoorbeeld opdelen in meerdere ruimtes? Dan is een metalstud wand…

Heeft het plafond in uw badkamer zijn langste tijd wel gehad of wilt u uw badkamer met niet al te veel ingrepen een moderne, frisse uitstraling geven? Denk dan eens aan…

Openingstijden

Maandag: 8:30 – 17:00
Dinsdag: 8:30 – 17:00
Woensdag: 8:30 – 17:00
Donderdag: 8:30 – 17:00
Vrijdag: 8:30 – 17:00

De werktijden voor afbouwprojecten kunnen afwijken.

Gratis Bezorging

Vanaf €1.750,-

Top klantenservice

Professioneel keuze advies

100% Veilig Betalen

iDEAL / PayPal / MasterCard / Visa