Ma – Vri 8:30 tot 17:00

Systeemplafond montage in Lelystad

Systeemplafond montage in Lelystad

rockfon eclipse plafondeiland akoestische plafondpanelen plafondplaten akoestiek systeemplafonds.nl hilversum

Levering en montage van systeemplafonds in Lelystad

Bent u in Lelystad bezig met de bouw of renovatie van bijvoorbeeld een bedrijfspand, kantoor, winkel of school, dan heeft u ook plafonds nodig. Systeemplafonds.nl biedt plafondoplossingen voor ieder project en voor elke ruimte. In ons uitgebreide assortiment vindt u plafondplaten van de beste merken in allerlei varianten. Want wij begrijpen dat een plafond soms gewoon praktisch moet zijn en in andere gevallen echt een sfeer neer moet zetten. Wij hebben vele jaren ervaring en bespreken graag de mogelijkheden met u.

 

Renovatie in Lelystad

Wij verzorgen levering en montage van systeemplafonds in Lelystad, ook voor een renovatie. Systeemplafonds verbeteren de akoestiek in een ruimte, werken brandwerend en zorgen als bonus ook nog eens voor lichtabsorptie. Zo creëert u met een systeemplafond een ruimte waar het prettig werken of verblijven is.

 

Uitstraling van de ruimte

Met plafondeilanden haalt u echte blikvangers in huis, maar een modern zwart systeemplafond behoort bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en wij kijken samen met u wat er allemaal mogelijk is.

Wie zijn wij?

Het team van Systeemplafonds.nl is al meer dan 20+ jaar actief als vakkundig afbouwbedrijf in systeemplafonds. Daarnaast hebben wij expertise in metal stud, glazen wanden, akoestiek, plafondeilanden, geluidsabsorberende houten plafonds en wanden. Systeemplafonds.nl is actief in Noord en Midden-Nederland en zal dankzij de gespecialiseerde vakmannen elke klus professioneel voor u afhandelen. Onze focus ligt bij het realiseren van mooie projecten waar zowel klant als leverancier tevreden mee zijn. Communicatie staat bij ons centraal, wij luisteren naar de wensen van de klant en denken met u mee over het gewenste eindresultaat.

Contact opnemen

Systeemplafonds.nl is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag (08.30-17.00 uur) op 0226-741900 en via het contactformulier.

man-image

Openingstijden

Maandag: 8:30 – 17:00
Dinsdag: 8:30 – 17:00
Woensdag: 8:30 – 17:00
Donderdag: 8:30 – 17:00
Vrijdag: 8:30 – 17:00

De werktijden voor afbouwprojecten kunnen afwijken.

Verder lezen

Akoestische plafonds

Een akoestisch plafond speelt een grote rol bij het creëren van een goede akoestiek of het verbeteren van de bestaande akoestiek. Akoestische plafondpanelen of een akoestisch systeemplafond zorgen voor geluidsabsorptie…

akoestisch systeemplafond akoestiek geluidsisolatie plafond geluidsabsorptie platen

Geluidsisolatie plafond

Geluidsproblemen in een ruimte kunnen ontstaan door gebrekkige geluidsisolatie van het plafond. Luchtgeluid, contactgeluid en flankerend geluid kunnen alle drie zorgen voor geluidsoverlast. Overlast die kunt voorkomen…

Rockfon Royal Doorzak

Een systeemplafond in de badkamer

Heeft het plafond in uw badkamer zijn langste tijd wel gehad of wilt u uw badkamer met niet al te veel ingrepen een moderne, frisse uitstraling geven? Denk dan eens aan…

Gratis Bezorging

Vanaf €1.750,-

Top klantenservice

Professioneel keuze advies

100% Veilig Betalen

iDEAL / PayPal / MasterCard / Visa