Ma – Vri 8:30 tot 17:00

Systeemplafond montage in Hoorn

Tonga_E

Levering en montage van systeemplafonds in Hoorn

Bent u bezig met bouw of renovatie in Hoorn en op zoek naar een kwalitatief systeemplafond voor uw project? Die vindt u bij Systeemplafonds.nl. Wij bieden onder meer een uitgebreid en hoogwaardig assortiment, deskundigheid door jarenlange ervaring én een uitstekende service. Zo leveren wij niet alleen de materialen voor systeemplafonds in Hoorn, maar hebben we ook een professioneel team klaarstaan om voor u de plafonds te monteren. Ons assortiment bestaat uit de beste merken en naast plafondplaten kunnen wij ook andere benodigdheden, zoals verlichting en profielen, leveren in Hoorn.

Renovatie in Hoorn

Of u nu bezig bent met een nieuwbouwproject of een renovatie in Hoorn, Systeemplafonds.nl heeft het juiste plafond voor de klus. In ons assortiment hebben wij diverse akoestische plafondplaten en eilanden, die echte blikvangers in een ruimte vormen. Daarnaast werkt een systeemplafond ook brandwerend en zorgt het voor lichtabsorptie. We vertellen u graag over de mogelijkheden.

Verbetering van akoestiek

Een van de grote voordelen van een systeemplafond is dat het bij kan dragen aan een goede akoestiek. Dit is bijvoorbeeld belangrijk in een kantoor, maar ook in een school, horecagelegenheid of bedrijfspand moet u rekening houden met de akoestiek.
systeemplafonds.nl houten wand systeem plafonds renovatie geluidsabsorptie akoestiek

Wie zijn wij?

Het team van Systeemplafonds.nl is al meer dan 20+ jaar actief als vakkundig afbouwbedrijf in systeemplafonds. Daarnaast hebben wij expertise in metal stud, glazen wanden, akoestiek, plafondeilanden, geluidsabsorberende houten plafonds en wanden. Systeemplafonds.nl is actief in noord en midden Nederland en zal dankzij de gespecialiseerde vakmannen elke klus professioneel voor u afhandelen. Onze focus ligt bij het realiseren van mooie projecten waar zowel klant als leverancier tevreden mee zijn. Communicatie staat bij ons centraal, wij luisteren naar de wensen van de klant en denken met u mee over het gewenste eindresultaat.
systeemplafonds.nl logo systeemplafonds

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u

Kunt u advies gebruiken over een systeemplafond in Hoorn, of heeft u andere vragen? Wij helpen u graag verder. U bereikt ons telefonisch via 0226-741900 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur), of vul het contactformulier in.

Contact

Adres:
Systeemplafonds.nl
De Mossel 49
1723HX Noord-Scharwoude
Mail:
info@systeemplafonds.nl
Telefoonnummer:
0226-741900

Openingstijden

Maandag: 8:30 – 17:00
Dinsdag: 8:30 – 17:00
Woensdag: 8:30 – 17:00
Donderdag: 8:30 – 17:00
Vrijdag: 8:30 – 17:00
De werktijden voor afbouwprojecten kunnen afwijken.
Gratis Bezorging

Vanaf €1.250,-

Top klantenservice

Professioneel keuze advies

100% Veilig Betalen

iDEAL / PayPal / MasterCard / Visa

© Systeemplafonds 2021
Website of webshop laten bouwen? – Creativs.online

jQuery(window).scroll(function() { if (jQuery(window).scrollTop() > 800) { jQuery("article").css({position: 'relative'}); } else { jQuery("article").css({position: 'fixed'}); } });