Ma – Vri 8:30 tot 17:00

Systeemplafond montage in Hoorn

Systeemplafond montage in Hoorn

rockfon eclipse plafondeiland akoestische plafondpanelen plafondplaten akoestiek systeemplafonds.nl hilversum

Levering en montage van systeemplafonds in Hoorn

Bent u bezig met bouw of renovatie in Hoorn en op zoek naar een kwalitatief systeemplafond voor uw project? Die vindt u bij Systeemplafonds.nl. Wij bieden onder meer een uitgebreid en hoogwaardig assortiment, deskundigheid door jarenlange ervaring én een uitstekende service. Zo leveren wij niet alleen de materialen voor systeemplafonds in Hoorn, maar hebben we ook een professioneel team klaarstaan om voor u de plafonds te monteren. Ons assortiment bestaat uit de beste merken en naast plafondplaten kunnen wij ook andere benodigdheden, zoals verlichting en profielen, leveren en monteren in Hoorn.

Renovatie in Hoorn

Of u nu bezig bent met een nieuwbouwproject of renovatie in Hoorn, Systeemplafonds.nl kan u helpen. Naast het plaatsen van systeemplafonds zijn wij ook gespecialiseerd in houten plafonds, houten of glazen wanden, metal stud plafonds en uiteenlopende akoestische oplossingen. Wij luisteren goed naar de wensen van onze klanten en denken samen met u mee over het eindresultaat. Zo adviseren wij niet alleen over de plafonds maar kunnen wij u helpen met een gehele renovatie.

Bekijk onze reeds uitgevoerde renovatie projecten:

Verbetering van akoestiek en meer

Een van de grote voordelen van een systeemplafond is dat het bij kan dragen aan een goede akoestiek. Dit is bijvoorbeeld belangrijk in een kantoor, maar ook in een school, horecagelegenheid of bedrijfspand moet u rekening houden met de akoestiek. In ons assortiment hebben wij diverse akoestische plafondplaten en eilanden, die echte blikvangers in een ruimte vormen. Daarnaast werkt een systeemplafond ook brandwerend en zorgt het voor lichtabsorptie. Heeft u behoefte aan een plafond met bepaalde eisen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: 0226-741900.

Werkwijze en kosten

Voor een groot, ingewikkeld of renovatie project vinden wij het belangrijk om eerst bij u langs te komen om de ruimte te bekijken. Zo kunnen wij goed inschatten welk materiaal er nodig gaat zijn. U ontvangt na de bezichtiging een gepaste offerte. Wanneer deze akkoord is kunnen wij beginnen met de montage! Wij zorgen ten alle tijden voor persoonlijk contact en houden u op de hoogte van de voortgang. Duidelijke afspraken staan bij ons op nummer 1, wij voorkomen verrassingen achteraf.

U bestelt bij ons systeemplafondplaten vanaf een prijs van €5,95. Deze prijs betaald u voor de Armstrong Feria en dit is een goede basis plafondplaat voor als u weinig speciale eisen hebt. Heeft u  behoefte aan een betere akoestiek, of is lichtabsorptie belangrijk? Laat het ons weten. Naast de plafondplaten moet u ook kosten incalculeren voor de plafondprofielen.

Wilt u weten hoeveel materiaal u nodig heeft?

Bekijk dan onze systeemplafond materiaal calculator.

Wij hanteren momenteel de volgende prijzen:

  • Systeemplafondplaten: vanaf €5,95 per m2
  • Systeemplafond inclusief plafondprofielen: vanaf €10,50 per m2
  • Compleet systeemplafond inclusief montage: vanaf €19,50 per m2

Wie zijn wij?

Het team van Systeemplafonds.nl is al meer dan 20+ jaar actief als vakkundig afbouwbedrijf in systeemplafonds. Daarnaast hebben wij expertise in metal stud, glazen wanden, akoestiek, plafondeilanden, geluidsabsorberende houten plafonds en wanden. Systeemplafonds.nl is actief in Noord en Midden-Nederland en zal dankzij de gespecialiseerde vakmannen elke klus professioneel voor u afhandelen. Onze focus ligt bij het realiseren van mooie projecten waar zowel klant als leverancier tevreden mee zijn. Communicatie staat bij ons centraal, wij luisteren naar de wensen van de klant en denken met u mee over het gewenste eindresultaat.

Contact opnemen

Systeemplafonds.nl is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag (08.30-17.00 uur) op 0226-741900 en via het contactformulier.
man-image

Verder lezen

Een akoestisch plafond speelt een grote rol bij het creëren van een goede akoestiek of het verbeteren van de bestaande akoestiek. Akoestische plafondpanelen of een akoestisch systeemplafond zorgen voor geluidsabsorptie…

Wilt u een nieuw of verlaagd plafond in uw ruimte? De voor de hand liggende keuze is vaak een systeemplafond, maar misschien is een metal stud plafond ook wel iets voor u. Naast voorzetwanden en scheidingswanden kunt u namelijk…

Steeds meer mensen kiezen voor een zwart plafond. Een zwart systeemplafond geeft een ruimte een chique uitstraling en wordt daarom veelvuldig gebruikt in luxe winkels en horecagelegenheden…

Openingstijden

Maandag: 8:30 – 17:00
Dinsdag: 8:30 – 17:00
Woensdag: 8:30 – 17:00
Donderdag: 8:30 – 17:00
Vrijdag: 8:30 – 17:00

De werktijden voor afbouwprojecten kunnen afwijken.

Gratis Bezorging

Vanaf €1.750,-

Top klantenservice

Professioneel keuze advies

100% Veilig Betalen

iDEAL / PayPal / MasterCard / Visa