Ma – Vri 8:30 tot 17:00

Project: Kantoorpand in Amsterdam

Kantoorpand in Amsterdam

In opdracht voor De Mossel Projectafbouw B.V. hebben wij mogen meewerken aan de nieuwbouw en renovatie van een groot pand in Amsterdam. Onze werkzaamheden omvatte onder andere het plaatsen van metal stud wanden, metal stud plafonds, metal stud koven en systeemplafonds.

Het project

Het project kwam voort uit een investeringsmaatschappij die het plan had om een bestaand verouderd pand te renoveren en extra verdiepingen te bouwen. In totaal zijn er 2 verdiepingen gerenoveerd en 3 verdiepingen bovenop het bestaande pand gebouwd. Het doel van dit project was het creëren van meer verhuurbare oppervlakte.De ruimtes zullen worden verhuurd als kantoorpanden, wat het belangrijk maakte dat het eindresultaat zou bijdrage aan een prettige werkomgeving. Elke verdieping is apart af te huren en kwam met eigen toiletgroep.

Een van de onderdelen van de renovatie was het plaaten van metal stud voorzetswanden voor de gevels. Er is gekozen voor geïsoleerde metal stud voorzetswanden  zodat het nieuwe kantoorpand zou voldoen aan de wettelijke vastgestelde thermische bouweisen. Daarnaast hebben wij metal stud gips plafonds geplaatst en deze uitgebreid met metal stud gips koven. De metal stud gips koven zijn verrijkt met lichtlijnen wat een futuristische uitstraling aan de ruimte geeft. Daarnaast hebben wij in de koven een verdekt systeemplafond toegepast.

Toegepaste materialen

Wie zijn wij?

Het team van Systeemplafonds.nl is al meer dan 20+ jaar actief als vakkundig afbouwbedrijf in systeemplafonds. Daarnaast hebben wij expertise in metal stud, glazen wanden, akoestiek, plafondeilanden, geluidsabsorberende houten plafonds en wanden. Systeemplafonds.nl is actief in noord en midden Nederland en zal dankzij de gespecialiseerde vakmannen elke klus professioneel voor u afhandelen. Onze focus ligt bij het realiseren van mooie projecten waar zowel klant als leverancier tevreden mee zijn. Communicatie staat bij ons centraal, wij luisteren naar de wensen van de klant en denken met u mee over het gewenste eindresultaat.

Contact opnemen

Systeemplafonds.nl is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag (08.30-17.00 uur) op 0226-741900 en via het contactformulier.

man-image

Openingstijden

Maandag: 8:30 – 17:00
Dinsdag: 8:30 – 17:00
Woensdag: 8:30 – 17:00
Donderdag: 8:30 – 17:00
Vrijdag: 8:30 – 17:00

De werktijden voor afbouwprojecten kunnen afwijken.

Verder lezen

Een akoestisch plafond speelt een grote rol bij het creëren van een goede akoestiek of het verbeteren van de bestaande akoestiek. Akoestische plafondpanelen of een akoestisch systeemplafond zorgen voor geluidsabsorptie…

Geluidsproblemen in een ruimte kunnen ontstaan door gebrekkige geluidsisolatie van het plafond. Luchtgeluid, contactgeluid en flankerend geluid kunnen alle drie zorgen voor geluidsoverlast. Overlast die kunt voorkomen…

Steeds meer mensen kiezen voor een zwart plafond. Een zwart systeemplafond geeft een ruimte een chique uitstraling en wordt daarom veelvuldig gebruikt in luxe winkels en horecagelegenheden…

Gratis Bezorging

Vanaf €1.750,-

Top klantenservice

Professioneel keuze advies

100% Veilig Betalen

iDEAL / PayPal / MasterCard / Visa