Rockfon Krios

Vanaf 14,76 per m2 excl. btw

De Rockfon Krios is het meest gebruikte witte plafondpaneel in de markt. Rockfon Krios plafondpaneel is meer dan 30% lichter in gewicht dan de meeste alternatieve plafondpanelen en daardoor gemakkelijker te hanteren. Door de hoogst haalbare geluidsabsorptiewaarde (αw = 1,00) zorgt Rockfon Krios plafondpaneel voor een aangenaam akoestisch comfort in elke ruimte waar het wordt toegepast.

Aantal Oppervlak (m²)
Totaal Prijs
Veilig betalen

 

Rockfon Krios plafonds

Met een Rockfon Krios plafond bent u verzekerd van een strak eindresultaat dat ook aan alle functionaliteiten van een goed systeemplafond voldoet. Met zijn witte kleur en zeer fijne oppervlaktestructuur is het één van de meest toegepaste plafondpanelen in de markt. Het plafondpaneel is aan de zichtzijde afgewerkt met een mineraalvlies, wat voorzien is van een akoestisch-open ijstwitte lakgiet finishing. De rugzijde is voorzien van een naturel mineraalvlies. Deze plafondplaten van Rockfon zijn samengesteld op basis van steenwol en zijn meer dan 30% lichter in gewicht dan gerelateerde plafondplaten. Hierdoor zijn de plafondpanelen eenvoudig te hanteren wanneer u deze bijvoorbeeld wilt schoonmaken.

Rockfon Krios bestellen in vele formaten

De Rockfon Krios systeemplafondplaten hebben de hoogst haalbare geluidsabsorptiewaarde (aw = 1,00) en daarmee kan dit rockfon plafond worden toegepast in elke ruimte waar u een hoog akoestisch comfort wenst. Daarnaast voldoen deze panelen aan de hoogste klasse brandreactie (A1) en zijn ze bestand tegen een relatieve vochtigheid van 100%. De Rockfon Krios systeemplafond platen zijn beschikbaar als inleg of verdekt systeemplafond. Daarnaast heeft u de keuze tussen verschillende formaten, uiteenlopend van 600×600, 600×1200, 600×2400 en meer. Gaat u voor het veelgebruikte inleg systeemplafond of wilt u de ruimte een moderne uitstraling geven met een verdekt systeemplafond? Het kan allemaal met de Rockfon Krios plafondplaten.

Ga voor meer informatie en technische specificaties van dit product naar het productblad op onderstaande link:

Productblad Rockfon Krios

Extra informatie

Naam:

Rockfon Krios

Fabrikant

Rockfon

Kleur

Wit

Toepassing:

Kantoren, Winkels en Scholen

Materiaal

Zacht mineraal

Vochtbestendigheid:

95%

Geluidsabsorptie:

100%

Lichtreflectie:

85%

Oppervlaktestructuur:

Wit vlies

Brandklasse

A1

Formaat tegel:

600 x 600 x 20 mm, 600 x 1200 x 20 mm, 600 x 1800 x 25 mm, 600 x 2400 x 25 mm, 1200 x 1200 x 25 mm

Koppeling

Inleg, Doorzak 15mm, Doorzak 24mm