Systeemplafond verlichting

Systeemplafond verlichting
Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Systeemplafond verlichting kopen

Waar een systeemplafond de akoestiek van ruimtes verbetert, draagt zijn verlichting bij aan het creëren van de gewenste uitstraling. Systeemplafond verlichting wordt geïntegreerd in het systeemplafond en vervult zodoende een functie als lichtbron. Om uw systeemplafond compleet te maken kiest u bij Systeemplafonds.nl uit verschillende soorten systeemplafond verlichting. Ons brede assortiment biedt naast TL armaturen ook led spots en led panelen. De TL armaturen belichten een groot oppervlak en zijn daarom geschikt voor grotere ruimtes zoals kantoorpanden. Onze led spots en led panelen dragen juist bij aan een strak design voor elke gewenste ruimte.

Led panelen

Bent u opzoek naar een moderne uitstraling voor uw ruimte? Denk dan eens aan het opnemen van ledverlichting in uw systeemplafond. Systeemplafonds.nl bied strakke led panelen aan in verschillende afmetingen. Net als onze andere verlichting, zijn de led panelen eenvoudig te plaatsen. Bovendien bent u met een investering in led panelen verzekerd van een lager energieverbruik en een langere levensduur ten opzichte van reguliere verlichting. Daarbij heeft u met het toevoegen van led verlichting in een systeemplafond weinig inbouwruimte nodig, omdat de led panelen zeer plat zijn. Naast led panelen is een andere sfeervolle optie onze led spots. Deze zijn ideaal voor kleinere ruimtes en zijn verkrijgbaar in verschillende wattages.

Systeemplafond verlichting 60×60

Al onze systeemplafond verlichting is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo biedt het assortiment systeemplafond verlichting van 60×60, maar hebben wij ook TL armaturen en led panelen van 30×120. Bij Systeemplafonds.nl kunt hebben wij een vakkundig team voor u klaar staan dat u naast een passend advies ook kan helpen met het plaatsen van uw systeemplafond verlichting.

Systeemplafond verlichting kopen? Bij Systeemplafonds.nl vind je diverse soorten verlichting die geschikt zijn voor verschillende type ruimtes. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor de levering en montage. Of neem contact op met één van onze experts: 0226 741900