Ma – Vri 8:30 tot 17:00

Systeemplafond montage in Amstelveen

Systeemplafond montage in Amstelveen

Systeemplafonds.nl Amstelveen

Levering en montage van systeemplafonds in Amstelveen

Systeemplafonds.nl verzorgt levering en montage van systeemplafonds in Amstelveen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan plafondplaten en andere benodigdheden voor systeemplafonds. Ook bieden we u een ruime keus aan (akoestische) plafondpanelen en –eilanden. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u deskundig advies geven over de beste plafonds voor uw renovatie of bouwproject in Amstelveen. Als u dat wilt, kan onze ervaren montageploeg ook de installatie van de systeemplafonds Amstelveen voor u realiseren.

Renovatie in Amstelveen

Of het nu gaat om een kantoor, winkel, horecagelegenheid, school of woning; wij kunnen u helpen met een grote renovatie. Naast onze expertise in systeemplafonds hebben wij ook veel kennis over houten plafonds, (houten) geluidsabsorberende wanden, glazen wanden, metal stud, akoestiek en nog meer.

Bekijk onze reeds uitgevoerde projecten:

Iedere gewenste uitstraling

De voordelen van systeemplafonds maken ze een uitstekende keus voor uw renovatie in Amstelveen. Met systeemplafonds krijgt een ruimte een hoog afwerkingsniveau en het plafond draagt bij aan een goede akoestiek. Daarnaast zorgt een systeemplafond voor lichtabsorptie en werkt het brandwerend. Bovendien kunt u met een systeemplafond iedere gewenste uitstraling neerzetten.

Breed assortiment, lage kosten

Bij Systeemplafonds.nl heeft u de keuze uit de beste merken en vele soorten plafondtegels. Alle plafondtegels zijn direct leverbaar en bij ons geldt voor 12:00 besteld is morgen afgeleverd! In ons assortiment hebben wij systeemplafondplaten beginnend bij een prijs vanaf €5,95. De prijzen van alle platen kunt u vinden in de webshop. Bent u nog niet zeker welke plafondplaat het beste in uw ruimte pas? U kunt vrijblijvend een proefmonster bij ons aanvragen. Daarnaast zijn wij op werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 17:00 om uw te helpen met een geschikte keuze voor uw project.

Wilt u weten hoeveel materiaal u nodig heeft?

Bekijk dan onze systeemplafond materiaal calculator.

Wij hanteren momenteel de volgende prijzen:

  • Systeemplafondplaten: vanaf €5,95 per m2
  • Systeemplafond inclusief plafondprofielen: vanaf €10,50 per m2
  • Compleet systeemplafond inclusief montage: vanaf €19,50 per m2

Wie zijn wij?

Het team van Systeemplafonds.nl is al meer dan 20+ jaar actief als vakkundig afbouwbedrijf in systeemplafonds. Daarnaast hebben wij expertise in metal stud, glazen wanden, akoestiek, plafondeilanden, geluidsabsorberende houten plafonds en wanden. Systeemplafonds.nl is actief in Noord en Midden-Nederland en zal dankzij de gespecialiseerde vakmannen elke klus professioneel voor u afhandelen. Onze focus ligt bij het realiseren van mooie projecten waar zowel klant als leverancier tevreden mee zijn. Communicatie staat bij ons centraal, wij luisteren naar de wensen van de klant en denken met u mee over het gewenste eindresultaat.

Contact opnemen

Systeemplafonds.nl is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag (08.30-17.00 uur) op 0226-741900 en via het contactformulier.

man-image

Verder lezen

Een akoestisch plafond speelt een grote rol bij het creëren van een goede akoestiek of het verbeteren van de bestaande akoestiek. Akoestische plafondpanelen of een akoestisch systeemplafond zorgen voor geluidsabsorptie…

metal stud profielen wanden plafonds systeemplafond nieuw

Metal stud wanden worden gebruikt om op een eenvoudige en snelle manier scheidingswanden of voorzetwanden te creëren. Wilt u uw zolder of kantoor bijvoorbeeld opdelen in meerdere ruimtes? Dan is een metalstud wand…

Heeft het plafond in uw badkamer zijn langste tijd wel gehad of wilt u uw badkamer met niet al te veel ingrepen een moderne, frisse uitstraling geven? Denk dan eens aan…

Openingstijden

Maandag: 8:30 – 17:00
Dinsdag: 8:30 – 17:00
Woensdag: 8:30 – 17:00
Donderdag: 8:30 – 17:00
Vrijdag: 8:30 – 17:00

De werktijden voor afbouwprojecten kunnen afwijken.

Gratis Bezorging

Vanaf €1.750,-

Top klantenservice

Professioneel keuze advies

100% Veilig Betalen

iDEAL / PayPal / MasterCard / Visa