Rockfon Cinema

Vanaf 17,30 per m2 excl. btw

De Rockfon Cinema Zwart is een zachtmineraal steenwol plafondpaneel voorzien van een zwart vlies. De panelen hebben een hoge geluidsabsorptiewaarde: NRC 0,90 waardoor deze panelen zeer geschikt zijn voor montage in bioscopen en auditoria.

Aantal Oppervlak (m²)
Totaal Prijs
Veilig betalen

 

Creëer een sfeervolle ruimte met Rockfon Cinema Zwart

De naam zegt het al: Rockfon Cinema is het perfecte plafondpaneel voor (thuis)bioscopen. Maar ook sportscholen, auditoria en horecagelegenheden maken veelvuldig gebruik van deze zwarte plafondplaten. Deze plafondpanelen hebben namelijk een zeer hoog geluidsabsorberend vermogen, wat zorgt voor een perfecte akoestiek in (grote) ruimtes waar veel mensen verblijven. En deze panelen van Rockfon in zwart geven de ruimte meteen een intieme sfeer! De Rockfon Cinema plafondplaten zijn gemaakt van steenwol en bedekt met een matzwart vlies.

Rockfon Zwart is verkrijgbaar in twee formaten

Systeemplafonds.nl heeft de Rockfon Cinema Zwart plafondpanelen in twee verschillende formaten: een vierkante versie van 600 x 600 x 20 millimeter en een rechthoekige variant van 600 x 1200 x 20 millimeter. Beide varianten kunnen gebruikt worden in een inleg systeemplafond. Wilt u een ruimte snel een moderne, sfeervolle look geven? Kies dan voor Rockfon Cinema Zwart plafondpanelen!

Liever een verdekt of doorzak systeemplafond? Of bent u opzoek naar een systeemplafond in een andere kleur? Kijk dan eens bij de Rockfon Color-all plafondplaten (ook verkrijgbaar in ‘charcoal’).

Ga voor een strak eindresultaat

Bij deze zwarte plafondplaten kunt u het beste kiezen voor strakke, mat zwarte systeemplafondprofielen. Zwarte plafondprofielen vormen een mooi geheel samen met donkere plafondplaten. Hierdoor valt het systeem minder op en kunt u genieten van een echt zwart plafond.

Om te berekenen hoeveel materiaal u nodig heeft kunt u gebruik maken van onze systeemplafond materiaal calculator.

Extra informatie

Naam:

Rockfon Blanka

Fabrikant

Rockfon

Kleur

Wit

Toepassing:

Kantoren, Winkels en Scholen

Materiaal

Zacht mineraal

Vochtbestendigheid:

95%

Geluidsabsorptie:

1

Lichtreflectie:

87%

Oppervlaktestructuur:

Wit vlies

Brandklasse

A1

Formaat tegel:

600 x 600 x 20 mm, 600 x 1200 x 20 mm

Koppeling

Inleg