Rockfon Cinema

Vanaf: 12,75 per m2 excl. btw

De Rockfon Cinema Zwart is een zachtmineraal steenwol plafondpaneel voorzien van een zwart vlies. De panelen hebben een hoge geluidsabsorptiewaarde: NRC 0,90 waardoor deze panelen zeer geschikt zijn voor montage in bioscopen en auditoria.

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,
Veilig betalen

 

Beschrijving

Creëer een sfeervolle ruimte met Rockfon Cinema Zwart

De naam zegt het al: Rockfon Cinema is het perfecte plafondpaneel voor (thuis)bioscopen. Maar ook sportscholen, auditoria en horecagelegenheden maken veelvuldig gebruik van deze zwarte plafondplaten. Deze plafondpanelen hebben namelijk een zeer hoog geluidsabsorberend vermogen, wat zorgt voor een perfecte akoestiek in (grote) ruimtes waar veel mensen verblijven. En deze panelen van Rockfon in zwart geven de ruimte meteen een intieme sfeer! De Rockfon Cinema plafondplaten zijn gemaakt van steenwol en bedekt met een matzwart vlies.

Rockfon Zwart is verkrijgbaar in twee formaten

Systeemplafonds.nl heeft de Rockfon Cinema Zwart plafondpanelen in twee verschillende formaten: een vierkante versie van 600 x 600 x 20 millimeter en een rechthoekige variant van 600 x 1200 x 20 millimeter. Beide varianten kunnen gebruikt worden in een inleg systeemplafond. Wilt u een ruimte snel een moderne, sfeervolle look geven? Kies dan voor Rockfon Cinema Zwart plafondpanelen!

Liever een verdekt of doorzak systeemplafond? Kijk dan eens bij de Rockfon Color-all plafondplaten (ook verkrijgbaar in ‘charcoal’).

Extra informatie

Naam:

Rockfon Blanka

Fabrikant:

Rockfon

Kleur:

Wit

Toepassing:

Kantoren, Winkels en Scholen

Materiaal:

Zacht mineraal

Vochtbestendigheid:

95%

Geluidsabsorptie:

1

Lichtreflectie:

87%

Oppervlaktestructuur:

Wit vlies

Brandklasse:

A1

Formaat tegel:

600 x 600 x 20 mm, 600 x 1200 x 20 mm

Koppeling:

Inleg

Vraag vrijblijvend een offerte aan.