Ma – Vri 8:30 tot 17:00

Systeemplafond montage in Leeuwarden

Systeemplafond montage in Leeuwarden

rockfon eclipse plafondeiland akoestische plafondpanelen plafondplaten akoestiek systeemplafonds.nl hilversum

Levering en montage van systeemplafonds in Leeuwarden

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf voor levering en montage van systeemplafonds in Leeuwarden, bent u bij Systeemplafonds.nl aan het juiste adres. In ons brede assortiment vindt u alle benodigdheden voor systeemplafonds, van plafondplaten tot en met verlichting en andere accessoires. De plafondplaten zijn direct uit voorraad leverbaar en verkrijgbaar in allerlei varianten. Zo krijgt uw systeemplafond in Leeuwarden iedere gewenste uitstraling. Of u nu gaat voor een chique uitstraling of een industriële look wilt, een systeemplafond is de oplossing voor uw ruimte.

Renovatie in Leeuwarden

Wist u dat een plafond heel belangrijk is voor de uitstraling van een ruimte? Vergeet daarom bij een renovatie in Leeuwarden dit belangrijke onderdeel niet. Een systeemplafond zorgt voor een strakke afwerking en is verkrijgbaar in diverse varianten. Wij adviseren u graag over het beste systeemplafond voor uw bedrijfsruimte, kantoor, winkel of horecagelegenheid. Daarnaast kunnen wij u bij een renovatie ook helpen met het plaatsen van nieuwe wanden, houten plafonds, houten wanden, glazen wanden of metal stud.

Bekijk onze reeds uitgevoerde renovatie projecten

systeemplafonds.nl logo systeemplafonds

Werkwijze en kosten

Wij starten elke samenwerking met het duidelijk in kaart brengen van het project. Samen met u zullen wij het gewenste eindresultaat uitvoerig bespreken. We maken duidelijk afspraken zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voor grote projecten zullen wij langskomen om de ruimte te bekijken zodat wij een goede inschatting kunnen maken van de prijs. U ontvang hierna een offerte en na akkoord kunnen we aan de slag.

Wilt u zelf plafondplaten bestellen? Dat kan! Bij Systeemplafonds.nl heeft u de kreuze uit de beste merken en vele soorten plafondplaten. De plafondplaten worden uit voorraad geleverd en daarom garanderen wij voor 12:00 besteld = morgen in huis. Als u nog niet zeker bent welke plafondpanelen u wilt bestellen kunt u terecht bij één van onze adviseurs op: 0226-741900. U kunt de calculator hieronder gebruiken om te berekenen hoeveel materiaal u nodig heeft.

Wilt u weten hoeveel materiaal u nodig heeft?

Bekijk dan onze systeemplafond materiaal calculator.

Wij hanteren momenteel de volgende prijzen:

  • Systeemplafondplaten: vanaf €5,95 per m2
  • Systeemplafond inclusief plafondprofielen: vanaf €10,50 per m2
  • Compleet systeemplafond inclusief montage: vanaf €19,50 per m2

Wie zijn wij?

Het team van Systeemplafonds.nl is al meer dan 20+ jaar actief als vakkundig afbouwbedrijf in systeemplafonds. Daarnaast hebben wij expertise in metal stud, glazen wanden, akoestiek, plafondeilanden, geluidsabsorberende houten plafonds en wanden. Systeemplafonds.nl is actief in Noord en Midden-Nederland en zal dankzij de gespecialiseerde vakmannen elke klus professioneel voor u afhandelen. Onze focus ligt bij het realiseren van mooie projecten waar zowel klant als leverancier tevreden mee zijn. Communicatie staat bij ons centraal, wij luisteren naar de wensen van de klant en denken met u mee over het gewenste eindresultaat.

Contact opnemen

Systeemplafonds.nl is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag (08.30-17.00 uur) op 0226-741900 en via hetcontactformulier.
man-image

Verder lezen

Een akoestisch plafond speelt een grote rol bij het creëren van een goede akoestiek of het verbeteren van de bestaande akoestiek. Akoestische plafondpanelen of een akoestisch systeemplafond zorgen voor geluidsabsorptie…

Wilt u een nieuw of verlaagd plafond in uw ruimte? De voor de hand liggende keuze is vaak een systeemplafond, maar misschien is een metal stud plafond ook wel iets voor u. Naast voorzetwanden en scheidingswanden kunt u namelijk…

Steeds meer mensen kiezen voor een zwart plafond. Een zwart systeemplafond geeft een ruimte een chique uitstraling en wordt daarom veelvuldig gebruikt in luxe winkels en horecagelegenheden…

Openingstijden

Maandag: 8:30 – 17:00
Dinsdag: 8:30 – 17:00
Woensdag: 8:30 – 17:00
Donderdag: 8:30 – 17:00
Vrijdag: 8:30 – 17:00

De werktijden voor afbouwprojecten kunnen afwijken.

Gratis Bezorging

Vanaf €1.750,-

Top klantenservice

Professioneel keuze advies

100% Veilig Betalen

iDEAL / PayPal / MasterCard / Visa