Rockfon Lithos

Vanaf 9,64 per m2 excl. btw

De Rockfon Lithos plafondpaneel kan worden toegepast in projecten waar een akoestische vereiste is tot αw = 0,90 en is met zijn genuanceerde gladde en witte uiterlijk geschikt voor velerlei toepassingen. Rockfon Lithos plafondpanelen zijn door hun geringe dikte van 15 mm uitermate licht in gewicht en zijn samengesteld op basis van steenwol.

Aantal Oppervlak (m²)
Totaal Prijs
Veilig betalen

 

Een Rockfon Lithos plafond

De Rockfon Lithos plafondpanelen zijn witte plafondplaten die geschikt zijn voor uiteenlopende toepassingen. Dankzij hun witte kleur en gladde oppervlak kunnen deze platen in vele ruimtes geplaatst worden. In tegenstelling tot plafondplaten met een geperforeerde structuur, zal een rockfon lithos plafond een extra strakke uitstraling garanderen. De plafondplaten in dit rockfon plafond hebben een dikte van 15 mm en zijn gemaakt van steenwol. Ze zijn daardoor licht in gewicht en makkelijk te hanteren wanneer u de platen wilt schoonmaken.

Rockfon Lithos bestellen in twee formaten

Dit rockfon plafond kan worden toegepast voor projecten waar een akoestische vereiste is tot aw = 0,90. Daarnaast voldoen de plafondpanelen aan de eisen voor brandreactie Euroklasse A1 en zijn ze bestand tegen een relatieve vochtigheid van 100%. Bij Systeemplafonds.nl bestelt u een rockfon lithos plafond als inleg systeemplafond. De plafondplaten zijn in twee maten verkrijgbaar: 600x600mm en 600x1200mm. Wilt u een ruimte snel een moderne, strakke look geven? Kies dan voor Rockfon Lithos plafondpanelen!

Ga voor meer informatie en technische specificaties van dit product naar het productblad op onderstaande link:

Productblad Rockfon Lithos

Extra informatie

Naam:

Rockfon Lithos

Fabrikant

Rockfon

Kleur

Wit

Overlangsgeluid:

26 dB

Toepassing:

Horeca, Kantoren, Sportfaciliteiten, Winkel en Zorginstellingen

Materiaal

Steenwol

Vochtbestendigheid:

95%

Geluidsabsorptie:

80%

Lichtreflectie:

80%

Oppervlaktestructuur:

Glad zonder perforatie

Brandklasse

A1

Formaat tegel:

600 x 600 x 15 mm, 600 x 1200 x 15 mm

Koppeling

Inleg