Ma – Vri 8:30 tot 17:00

Systeemplafond montage in Amersfoort

Systeemplafond montage in Amersfoort

Systeemplafonds.nl plafondplaten plafondeiland systeem plafond

Levering en montage van systeemplafonds in Amersfoort

U hoeft niet verder te zoeken naar een vakkundig bedrijf voor de levering en montage van systeemplafonds in Amersfoort. Bij Systeemplafonds.nl bent u aan het juiste adres! Alle (akoestische) plafondpanelen direct leverbaar en wij hebben een ruim assortiment om uit te kiezen. Daarnaast kunnen wij u voorzien van deskundig advies en denken wij graag met u mee over het beste systeemplafond voor uw ruimte. Wij kennen onze systeemplafonds en weten precies wat voor soort plafond aansluit bij uw wensen op het gebied van akoestiek, uitstraling, brandveiligheid en lichtabsorptie.

Renovatie in Amersfoort

Als u op zoek bent naar een creatieve en betrokken partner op het gebied van renovatie, kies dan voor Systeemplafonds.nl. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in plafonds maar hebben ook 20+ jaar ervaring met het plaatsen van houten of glazen wanden, metal stud en akoestiek. Met onze full service aanpak bestaat bieden wij u de ruimte die u nodig heeft. Uiteraard met een passende, 24-uurs service.

Bekijk onze reeds uitgevoerde projecten:

Ook bij een renovatie in Amersfoort kunnen wij de levering en, indien gewenst, de montage van uw systeemplafonds verzorgen. Of het nu gaat om een bedrijfspand, winkel, school of huis; wij hebben een passend systeemplafond voor u. Naast brandwerende en lichtabsorberende eigenschappen heeft een systeemplafond nog veel meer voordelen. Zo gaat het monteren snel (zeker als u gebruik maakt van onze ervaren montageploeg), kan een systeemplafond bijdragen aan een betere akoestiek en is er heel veel mogelijk qua uitstraling. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons hart voor het vak zijn wij de perfecte partner voor uw project of renovatie in Amersfoort.

Kosten Systeemplafond Amersfoort

De kosten voor een nieuw systeemplafond beginnen bij de plafondplaten. In ons assortiment hebben wij systeemplafondplaten beginnend bij een prijs vanaf €5,95 per m2. De prijzen van alle platen kunt u vinden in de webshop. Mocht u op zoek zijn naar een totaalprijs voor een nieuw plafond inclusief raster en eventueel montage? Dan kunt u contact opnemen met onze adviseurs: 0226-741900.

Alle plafondplaten die voor 12:00 worden besteld zijn morgen bij u op de gewenste locatie. Wilt u liever eerst een proefmonster aanvragen? Dat kan! Wij sturen u geheel vrijblijvend een proefmonster naar wens. Wij doen ons best om uw nieuwe plafond geheel naar uw wens af te stemmen.

Wij hanteren momenteel de volgende prijzen:

  • Systeemplafondplaten: vanaf €5,95 per m2
  • Systeemplafond inclusief plafondprofielen: vanaf €10,50 per m2
  • Compleet systeemplafond inclusief montage: vanaf €19,50 per m2

Wie zijn wij?

Het team van Systeemplafonds.nl is al meer dan 20+ jaar actief als vakkundig afbouwbedrijf in systeemplafonds. Daarnaast hebben wij expertise in metal stud, glazen wanden, akoestiek, plafondeilanden, geluidsabsorberende houten plafonds en wanden. Systeemplafonds.nl is actief in Noord en Midden-Nederland en zal dankzij de gespecialiseerde vakmannen elke klus professioneel voor u afhandelen. Onze focus ligt bij het realiseren van mooie projecten waar zowel klant als leverancier tevreden mee zijn. Communicatie staat bij ons centraal, wij luisteren naar de wensen van de klant en denken met u mee over het gewenste eindresultaat.

Contact opnemen

Systeemplafonds.nl is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag (08.30-17.00 uur) op 0226-741900 en via het contactformulier.

man-image

Verder lezen

Een akoestisch plafond speelt een grote rol bij het creëren van een goede akoestiek of het verbeteren van de bestaande akoestiek. Akoestische plafondpanelen of een akoestisch systeemplafond zorgen voor geluidsabsorptie…

Steeds meer mensen kiezen voor een zwart plafond. Een zwart systeemplafond geeft een ruimte een chique uitstraling en wordt daarom veelvuldig gebruikt in luxe winkels en horecagelegenheden…

Heeft het plafond in uw badkamer zijn langste tijd wel gehad of wilt u uw badkamer met niet al te veel ingrepen een moderne, frisse uitstraling geven? Denk dan eens aan…

Openingstijden

Maandag: 8:30 – 17:00
Dinsdag: 8:30 – 17:00
Woensdag: 8:30 – 17:00
Donderdag: 8:30 – 17:00
Vrijdag: 8:30 – 17:00

De werktijden voor afbouwprojecten kunnen afwijken.

Gratis Bezorging

Vanaf €1.750,-

Top klantenservice

Professioneel keuze advies

100% Veilig Betalen

iDEAL / PayPal / MasterCard / Visa