Ma – Vri 8:30 tot 17:00

Zwart systeemplafond

Zwarte systeemplafonds

rockfon cinema systeemplafond zwart plafondplaten plafond panelen

Geef een ruimte snel een luxe uitstraling met een zwart systeemplafond

Steeds meer mensen kiezen voor een zwart plafond. Een zwart systeemplafond geeft een ruimte een chique uitstraling en wordt daarom veelvuldig gebruikt in luxe winkels en horecagelegenheden. Ook voor de (thuis)bioscoop zijn zwarte plafondplaten de perfecte keuze, want deze kleur leidt niet af en zorgt ervoor dat alle aandacht naar het beeldscherm gaat. Bovendien hebben onze plafondplaten een hoge geluidsabsorptiewaarde, wat zorgt voor een fijne akoestiek. Al onze plafondplaten, waaronder plafondplaten zwart, zijn direct leverbaar. U kunt dus snel uw ruimte een hele nieuwe sfeer geven!

Een nieuwe trend: zwarte plafondplaten

We kennen allemaal het traditionele witte systeemplafond dat met name veel in kantoorpanden werd en nog steeds wordt gebruikt. Bij Systeemplafonds.nl kunt u ook nog altijd terecht voor een klassiek wit plafond, maar daarnaast hebben wij in ons ruime assortiment diverse andere systeemplafonds in verschillende uitvoeringen. Wanneer u uw ruimte snel een luxe en intieme uitstraling wilt geven, kunt u bijvoorbeeld denken aan plafondplaten in een zwarte kleur. Bij ons heeft u keus uit verschillende soorten zwarte plafondplaten, zoals Eurocoustic EU Tonga zwart en Rockfon Cinema. Beide soorten panelen hebben een hoge geluidsabsorptiewaarde en zijn geschikt voor een inleg systeemplafond. Een andere optie zijn de Rockfon Color-all plafondplaten, bijvoorbeeld in de kleur ‘charcoal’. Hiernaast is deze serie beschikbaar in nog 33 andere prachtige kleuren.

sombra inleg systeemplafond

Zwarte plafondplaten van hoge kwaliteit

Bij Systeemplafonds.nl vindt u zwarte plafondplaten van hoge kwaliteit. De plafondpanelen in ons assortiment zijn direct uit voorraad leverbaar.

Vanaf:

€ 16,49 / per m2 ex btw

Vanaf:

€ 12,75 / per m2 ex btw

Vanaf:

€ 19,10 / per m2 ex btw
Eurocoustic Tonga 22 Zwart 600x600mm zwart systeemplafond

Wij geven u graag advies

Een plafond bepaalt voor een groot deel de sfeer in een ruimte. Een zwart plafond bijvoorbeeld, zorgt ervoor dat een grote ruimte intiemer aanvoelt. Het plafond lijkt namelijk lager te liggen door de donkere kleur. Maar als de ruimte van zichzelf al vrij laag is, kan een zwart systeemplafond juist weer beklemmend werken. Weet u niet zeker of plafondplaten in zwart gaan werken in uw ruimte? Wij adviseren u graag. We hebben meer dan twintig jaar ervaring in deze mooie branche en weten precies welk systeemplafond past bij het gevoel dat u in een ruimte wilt creëren. En indien gewenst kunnen wij het systeemplafond ook nog voor u plaatsen!

Wie zijn wij?

Het team van Systeemplafonds.nl is al meer dan 20+ jaar actief als vakkundig afbouwbedrijf in systeemplafonds. Daarnaast hebben wij expertise in metal stud, glazen wanden, akoestiek, plafondeilanden, geluidsabsorberende houten plafonds en wanden. Systeemplafonds.nl is actief in noord en midden Nederland en zal dankzij de gespecialiseerde vakmannen elke klus professioneel voor u afhandelen. Onze focus ligt bij het realiseren van mooie projecten waar zowel klant als leverancier tevreden mee zijn. Communicatie staat bij ons centraal, wij luisteren naar de wensen van de klant en denken met u mee over het gewenste eindresultaat.

Contact opnemen

Systeemplafonds.nl is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag (08.30-17.00 uur) op 0226-741900 en via het contactformulier.

man-image

Verder lezen

Een akoestisch plafond speelt een grote rol bij het creëren van een goede akoestiek of het verbeteren van de bestaande akoestiek. Akoestische plafondpanelen of een akoestisch systeemplafond zorgen voor geluidsabsorptie…

Geluidsisolatie plafond

Geluidsproblemen in een ruimte kunnen ontstaan door gebrekkige geluidsisolatie van het plafond. Luchtgeluid, contactgeluid en flankerend geluid kunnen alle drie zorgen voor geluidsoverlast. Overlast die kunt voorkomen…

Heeft het plafond in uw badkamer zijn langste tijd wel gehad of wilt u uw badkamer met niet al te veel ingrepen een moderne, frisse uitstraling geven? Denk dan eens aan…

Openingstijden

Maandag: 8:30 – 17:00
Dinsdag: 8:30 – 17:00
Woensdag: 8:30 – 17:00
Donderdag: 8:30 – 17:00
Vrijdag: 8:30 – 17:00

De werktijden voor afbouwprojecten kunnen afwijken.

Gratis Bezorging

Vanaf €1.750,-

Top klantenservice

Professioneel keuze advies

100% Veilig Betalen

iDEAL / PayPal / MasterCard / Visa