Ma – Vri 8:30 tot 17:00

Zwart systeemplafond

Geef een ruimte snel een luxe uitstraling met een zwart systeemplafond

Steeds meer mensen kiezen voor een zwart plafond. Een zwart systeemplafond geeft een ruimte een chique uitstraling en wordt daarom veelvuldig gebruikt in luxe winkels en horecagelegenheden. Ook voor de (thuis)bioscoop zijn zwarte plafondplaten de perfecte keuze, want deze kleur leidt niet af en zorgt ervoor dat alle aandacht naar het beeldscherm gaat. Bovendien hebben onze plafondplaten een hoge geluidsabsorptiewaarde, wat zorgt voor een fijne akoestiek. Al onze plafondplaten, waaronder plafondplaten zwart, zijn direct leverbaar. U kunt dus snel uw ruimte een hele nieuwe sfeer geven!

Een nieuwe trend: zwarte plafondplaten

We kennen allemaal het traditionele witte systeemplafond dat met name veel in kantoorpanden werd en nog steeds wordt gebruikt. Bij Systeemplafonds.nl kunt u ook nog altijd terecht voor een klassiek wit plafond, maar daarnaast hebben wij in ons ruime assortiment diverse andere systeemplafonds in verschillende uitvoeringen. Wanneer u uw ruimte snel een luxe en intieme uitstraling wilt geven, kunt u bijvoorbeeld denken aan plafondplaten in een zwarte kleur. Bij ons heeft u keus uit verschillende soorten zwarte plafondplaten, zoals Eurocoustic EU Tonga zwart en Rockfon Cinema. Beide soorten panelen hebben een hoge geluidsabsorptiewaarde en zijn geschikt voor een inleg systeemplafond. Mocht u de voorkeur geven aan een doorzak of verdekt systeemplafond, gebruik dan de Rockfon Color-all plafondplaten, bijvoorbeeld in de kleur ‘charcoal’.

Wij geven u graag advies

Een plafond bepaalt voor een groot deel de sfeer in een ruimte. Een zwart plafond bijvoorbeeld, zorgt ervoor dat een grote ruimte intiemer aanvoelt. Het plafond lijkt namelijk lager te liggen door de donkere kleur. Maar als de ruimte van zichzelf al vrij laag is, kan een zwart systeemplafond juist weer beklemmend werken. Weet u niet zeker of plafondplaten in zwart gaan werken in uw ruimte? Wij adviseren u graag! We hebben meer dan twintig jaar ervaring in deze mooie branche en weten precies welk systeemplafond past bij het gevoel dat u in een ruimte wilt creëren. En indien gewenst kunnen wij het systeemplafond ook nog voor u plaatsen!

rockfon cinema systeemplafond zwart
Vraag vrijblijvend een offerte aan.

of bel naar:

0226-741900

Gratis Bezorging

Vanaf €1.250,-

Top klantenservice

Professioneel keuze advies

100% Veilig Betalen

iDEAL / PayPal / MasterCard / Visa

© Systeemplafonds 2021
Website of webshop laten bouwen? – Creativs.online

jQuery(window).scroll(function() { if (jQuery(window).scrollTop() > 800) { jQuery("article").css({position: 'relative'}); } else { jQuery("article").css({position: 'fixed'}); } });