Ma – Vri 8:30 tot 17:00

Systeemplafond montage in Haarlemmermeer

Systeemplafond montage in Haarlemmermeer

Systeemplafonds.nl Haarlem gymzaal systeemplafond akoestiek akoestisch plafondpaneel eiland

Levering en montage van systeemplafonds in Haarlemmermeer

Systeemplafonds.nl verzorgt levering en montage van systeemplafonds in Haarlemmermeer. In ons assortiment vindt u de beste merken, de benodigde accessoires en verlichting, en een grote variatie aan plafondplaten. Wij helpen u graag het perfecte plafond voor uw ruimte uit te zoeken. Ons deskundige team staat klaar om het voor u te monteren. Daarnaast zijn al onze plafondplaten direct uit voorraad leverbaar.

Geschikt voor ieder pand en ruimte

Systeemplafonds passen in iedere ruimte. Of het nu gaat om een bedrijfspand, woning, winkel of horecagelegenheid. Tegenwoordig kunt u met een systeemplafond iedere sfeer neerzetten die u maar wilt. Van strak en modern tot klassiek en rustgevend. Neem contact met ons op om de opties voor uw ruimte te bespreken.

Systeemplafonds.nl Amsterdam Renovatie akoestiek akoestisch plafond plafondplaten panelen plafondeiland
Systeemplafonds.nl Amsterdam Renovatie systeemplafond plafondeiland platen plaat akoestisch akoestiek

Renovatie in Haarlemmermeer

Bij Systeemplafonds.nl bent u aan het juiste adres wanneer u een renovatie in Haarlemmermeer aan het plannen bent. Een systeemplafond is een uitstekende keuze voor een renovatie Haarlemmermeer, want u vangt meerdere vliegen in één klap. Plafondplaten dragen bij aan goede akoestiek, zijn brandwerend en absorberen licht. Bovendien heeft u bij ons zo’n ruime keus, dat u met het systeemplafond iedere gewenste uitstraling kunt creëren.

Wie zijn wij?

Het team van Systeemplafonds.nl is al meer dan 20+ jaar actief als vakkundig afbouwbedrijf in systeemplafonds. Daarnaast hebben wij expertise in metal stud, glazen wanden, akoestiek, plafondeilanden, geluidsabsorberende houten plafonds en wanden. Systeemplafonds.nl is actief in Noord en Midden-Nederland en zal dankzij de gespecialiseerde vakmannen elke klus professioneel voor u afhandelen. Onze focus ligt bij het realiseren van mooie projecten waar zowel klant als leverancier tevreden mee zijn. Communicatie staat bij ons centraal, wij luisteren naar de wensen van de klant en denken met u mee over het gewenste eindresultaat.

Contact opnemen

Systeemplafonds.nl is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag (08.30-17.00 uur) op 0226-741900 en via het contactformulier.

man-image

Verder lezen

Een akoestisch plafond speelt een grote rol bij het creëren van een goede akoestiek of het verbeteren van de bestaande akoestiek. Akoestische plafondpanelen of een akoestisch systeemplafond zorgen voor geluidsabsorptie…

Geluidsproblemen in een ruimte kunnen ontstaan door gebrekkige geluidsisolatie van het plafond. Luchtgeluid, contactgeluid en flankerend geluid kunnen alle drie zorgen voor geluidsoverlast. Overlast die kunt voorkomen…

Heeft het plafond in uw badkamer zijn langste tijd wel gehad of wilt u uw badkamer met niet al te veel ingrepen een moderne, frisse uitstraling geven? Denk dan eens aan…

Openingstijden

Maandag: 8:30 – 17:00
Dinsdag: 8:30 – 17:00
Woensdag: 8:30 – 17:00
Donderdag: 8:30 – 17:00
Vrijdag: 8:30 – 17:00

De werktijden voor afbouwprojecten kunnen afwijken.

Gratis Bezorging

Vanaf €1.750,-

Top klantenservice

Professioneel keuze advies

100% Veilig Betalen

iDEAL / PayPal / MasterCard / Visa