Rockfon Blanka

Vanaf 20,31 per m2 excl. btw

Rockfon Blanka plafondpanelen hebben een extreem wit en uiterst mat oppervlak met een hoge lichtreflectie en een hoge lichtdiffusie (> 99%). In combinatie met de akoestische eigenschappen van deze plafondpanelen leidt dit tot een zeer aangenaam leefklimaat en draagt het bij aan energiebesparing. De Rockfon Blanka plafondpanelen bevatten tot 42% gerecycleerd materiaal en zijn volledig te recycleren.

Aantal Oppervlak (m²)
Totaal Prijs
Veilig betalen

 

Rockfon Blanka plafond

Rockfon produceert plafondpanelen voor elke gewenste functionaliteit. Waar de populaire Rockfon Krios panelen bekend staan om de hoogst haalbare geluidsabsorptiewaarde (aw = 1,00), springen de Rockfon Blanka plafondplaten in het oog om hun uitstekende lichtreflectie en lichtdiffusie (> 99%). De Rockfon Blanka is geschikt als u opzoek bent naar een vlekkeloos en uiterst strak eindresultaat. Met een L-waarde van 94+ is Rockfon er met de Rockfon Blanka in geslaagd hun witste plafondpaneel ooit te produceren. Door het witte en gladde oppervlak is er geen legrichting voor deze plafondpanelen. Hierdoor zijn deze systeemplafond platen eenvoudig zelf te monteren.

Rockfon Blanka in twee formaten

Bij Systeemplafonds.nl bestel je deze strakke tegel in twee formaten: 600×600 en 600×1200 mm. De Rockfon Blanka plafondplaten zijn beschikbaar als inleg of verdekt systeem. De platen bevatten een speciale coating met antistatische eigenschappen waardoor deze tegels goed bestand zijn tegen vuil of stof van het bouwen, of tegen slijtage. Hierdoor hebben de platen een lange levensduur. Indien gewenst kunnen de plafondpanelen worden schoongemaakt met een vochtige doek. Koop een Rockfon Blanka plafond en wees verzekerd van een nieuw plafond met hoge functionaliteit en een mooie uitstraling.

Ga voor meer informatie en de technische specificaties van dit product naar het productblad op onderstaande link:

Productblad Rockfon Blanka

Extra informatie

Naam:

Rockfon Blanka

Fabrikant

Rockfon

Kleur

Wit

Toepassing:

Kantoren, Winkels en Scholen

Materiaal

Zacht mineraal

Vochtbestendigheid:

95%

Geluidsabsorptie:

1

Lichtreflectie:

87%

Oppervlaktestructuur:

Wit vlies

Brandklasse

A1

Formaat tegel:

600 x 600 x 20 mm, 600 x 1200 x 20 mm, 600 x 1800 x 25 mm, 600 x 2400 x 25 mm, 1200 x 1200 x 25 mm

Koppeling

Inleg, Verdekt