Ecophon plafondplaten

Ecophon plafondplaten
Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten

Ecophon

Ecophon is een bekende producent van akoestische producten en systemen. Het merk is onderdeel van Saint-Gobain. De akoestische panelen van Ecophon zijn gemaakt van glaswol met een hoge dichtheid. Ook zijn de panelen voorzien met een Akutex FT™ coating en zijn de rugzijden afgewerkt met een glasvlies. Deze plafondplaten dragen bij aan een verbeterde akoestiek in verschillende soorten ruimtes. Daarnaast heeft Ecophon duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Direct plaatsbare Ecophon plafondplaten zijn recyclebaar en hebben bovendien het Scandinavische keurmerk ‘De Zwaan’. Naast Ecophon plafondplaten kun je bij Systeemplafonds.nl ook terecht voor Ecophon plafondeilanden.

Ecophon Focus

De Ecophon Focus platen behoren tot de meeste uitgebreide familie plafondplaten van Ecophon. Deze systeemgroep omvat een uitgebreide serie producten met verschillende afmetingen, montagemogelijkheden en afwerkingen en is daardoor in vele situaties toe te passen. Zo wordt de Ecophon Focus A geïnstalleerd met een zichtbare draagconstructie, terwijl de Ecophon Focus Ds een verdekt systeem is. Welke uitvoering je ook kiest, met een Ecophon plafond ben je verzekerd van een mooi resultaat.

Ecophon plafond kopen

Bij Systeemplafonds.nl kun je Ecophon plafonds kopen in verschillende uitvoeringen. De Ecophon plafondpanelen zijn verkrijgbaar als inleg, doorzak 15mm, doorzak 24mm en verdekt. Deze plafondplaten zijn met hun rustige uitstraling en hoge geluidsabsorptie een ideale keuze voor een systeemplafond. Een Ecophon plafond is prima te plaatsen in vochtige ruimtes aangezien ze goed bestand zijn tegen hevige schommelingen in de luchtvochtigheid.

Echofon plafond kopen? Bij Systeemplafonds.nl vind je diverse uitvoeringen van de Ecophon plafondpanelen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor de levering en montage. Of neem contact op met één van onze experts: 0226 741900