Ma – Vri 8:30 tot 17:00

Systeemplafond montage in Zaanstad

Systeemplafond montage in Zaanstad

chill systeemplafond akoestische plafond akoestiek wit inleg

Levering en montage van systeemplafonds in Zaanstad

Op zoek naar een betrouwbaar en vakkundig bedrijf dat systeemplafonds in Zaanstad levert en monteert? U heeft het gevonden! Systeemplafonds.nl heeft jarenlange ervaring, een uitgebreid assortiment en een professionele montageploeg tot uw beschikking staan. Of u nu advies nodig heeft, of al helemaal voor u ziet hoe het systeemplafond eruit moet komen te zien, wij helpen u graag verder. In ons assortiment vindt u plafondplaten van de beste merken in verschillende varianten, die bovendien direct leverbaar zijn. Bij ons slaagt u altijd voor het perfecte systeemplafond.

Renovatie in Zaanstad

Tijdens een renovatie wordt het belang van een plafond regelmatig over het hoofd gezien. Een gemiste kans, want een plafond is bepalend voor de sfeer in een ruimte of gebouw. Wanneer u in Zaanstad bezig bent met de renovatie van een bedrijfspand, school, kantoor of huis, vertellen wij u graag over de mogelijkheden.

Wij verbeteren voor u de akoestiek

Systeemplafonds verbeteren de akoestiek en werken zowel lichtabsorberend als brandwerend. Zo creëren wij met een systeemplafond een ruimte waar het prettig verblijven of werken is. Bovendien kiest u bij ons uit een ruim assortiment plafondtegels en accessoires, zodat het plafond de gewenste sfeer uitstraalt.

Kosten Systeemplafond Zaanstad

Een nieuw systeemplafond kan erg variëren in prijs. Het is afhankelijk van het formaat plafondplaat, de eigenschappen van de plafondplaat, de kleur, maar ook van de soort plafondprofielen die u wenst. Voor een basis model plafondpaneel met goede kwaliteit raden wij de Armstrong Feria aan. Dit is de goedkoopste plafondplaat in ons assortiment en kost €5,95 per m2. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en voor een gratis advies welke plaat voor uw ruimte geschikt is. Wij denken met u mee!

Heeft u een groot project met speciale wensen? Dan komen wij graag bij u langs om de ruimte te bekijken. Op deze manier kunnen wij een passende prijs opgave maken en weet u altijd waar u aan toe bent.

Wij hanteren momenteel de volgende prijzen:

  • Systeemplafondplaten: vanaf €5,95 per m2
  • Systeemplafond inclusief plafondprofielen: vanaf €10,50 per m2
  • Compleet systeemplafond inclusief montage: vanaf €19,50 per m2

Bekijk hier enkele van onze producten

Wie zijn wij?

Het team van Systeemplafonds.nl is al meer dan 20+ jaar actief als vakkundig afbouwbedrijf in systeemplafonds. Daarnaast hebben wij expertise in metal stud, glazen wanden, akoestiek, plafondeilanden, geluidsabsorberende houten plafonds en wanden. Systeemplafonds.nl is actief in Noord en Midden-Nederland en zal dankzij de gespecialiseerde vakmannen elke klus professioneel voor u afhandelen. Onze focus ligt bij het realiseren van mooie projecten waar zowel klant als leverancier tevreden mee zijn. Communicatie staat bij ons centraal, wij luisteren naar de wensen van de klant en denken met u mee over het gewenste eindresultaat.

Contact opnemen

Systeemplafonds.nl is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag (08.30-17.00 uur) op 0226-741900 en via het contactformulier.

man-image

Verder lezen

Een akoestisch plafond speelt een grote rol bij het creëren van een goede akoestiek of het verbeteren van de bestaande akoestiek. Akoestische plafondpanelen of een akoestisch systeemplafond zorgen voor geluidsabsorptie…

Wilt u een nieuw of verlaagd plafond in uw ruimte? De voor de hand liggende keuze is vaak een systeemplafond, maar misschien is een metal stud plafond ook wel iets voor u. Naast voorzetwanden en scheidingswanden kunt u namelijk…

Steeds meer mensen kiezen voor een zwart plafond. Een zwart systeemplafond geeft een ruimte een chique uitstraling en wordt daarom veelvuldig gebruikt in luxe winkels en horecagelegenheden…

Openingstijden

Maandag: 8:30 – 17:00
Dinsdag: 8:30 – 17:00
Woensdag: 8:30 – 17:00
Donderdag: 8:30 – 17:00
Vrijdag: 8:30 – 17:00

De werktijden voor afbouwprojecten kunnen afwijken.

Gratis Bezorging

Vanaf €1.750,-

Top klantenservice

Professioneel keuze advies

100% Veilig Betalen

iDEAL / PayPal / MasterCard / Visa