Gipsvinyl plafondplaat

Vanaf 5,22 per stuk excl. btw

De gipsvinyl plafondplaten van Systeemplafonds.nl zijn hoge kwaliteit gipsplaten die voorzien zijn van een waterafstotende vinyllaag. Gipsvinyl panelen zijn goed bestand tegen hoge luchtvochtigheid en direct spatwater en zijn daarom ideaal om te plaatsen in vochtige ruimtes. Daarnaast zijn de plafondpanelen makkelijk schoon te maken.

Dit is een inleg plafondplaat. De gipsvinyl plafondplaten worden per 10 stuks besteld.

Aantal stuks (per doos)
Totaal Prijs
Veilig betalen

 

Gipsvinyl plafondplaten bestellen

Gipsvinyl plafondplaten zijn reguliere gipsplaten met een vinyllaag. De vinyllaag is een hoogwaardige, waterafstotende laag die ervoor zorgt dat de gipsplaat goed bestand is tegen een hoge luchtvochtigheid en direct spatwater. Samen met zijn gladde oppervlak zorgt dit ervoor dat gipsvinyl plafondplaten uitstekend zijn schoon te maken. Daarbij komt dat zelfs na diepe en intensieve reiniging de gipsvinyl plaat zijn parelwitte uiterlijk behoudt. Gipsvinyl platen zijn ideaal wanneer u een nieuw plafond wenst in een vochtige ruimte, of waar hoge hygiënische eisen gesteld worden. Denk hierbij aan bedrijfskeukens, horecagelegenheden, of (particuliere) badkamers.

Voordelen van gipsvinyl platen:

  • De platen zijn per stuk te bestellen
  • Waterafstotend
  • Eenvoudig op maat te snijden met een stanleymes
  • Eenvoudig afneembaar met een vochtige doek
  • Stootbestendig

Gipsvinyl plafondplaten 600×600 en 600×1200

Gipsvinyl plafondplaten zijn verkrijgbaar in 600x600mm en 600x1200mm. Ze passen hiermee in elk systeemplafond. De meest toegepaste gipsvinyl plaat heeft de kleur wit. Heeft u interesse in een andere kleur, zoals zwart, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wanneer u gipsvinyl plafondplaten wilt bestellen dan doet u dit per doos van 10 stuks. Wilt u liever een paar losse gipsvinyl platen kopen? Kom dan bij ons langs om de producten af te halen.

Gipsplaten 

Bent u opzoek naar reguliere gipsplaten? Of heeft u een groot project dat wij voor u kunnen plaatsen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij leveren complete metal stud wanden en plafonds met gipsplaten en kunnen elk wand of gipsplaten plafond prachtig voor u afwerken.

Extra informatie

Koppeling

Inleg

Formaat

600 x 600 x 8 mm, 600 x 1200 x 8 mm