OWA Sinfonia

Vanaf 14,24 per m2 excl. btw

OWA sinfonia is een hardminerale plafondplaat met een witte gladde structuur oppervlakte zonder perforatie.

Aantal Oppervlak (m²)
Totaal Prijs
Veilig betalen

 

De OWA premium Sinfonia is een met vlies beklede hardminerale plafondpaneel, glad en strak van uiterlijk, met een hoge absorptiewaarde van 0,85 αw.

De plafondpanelen hebben een dikte van 15 mm. Naast de standaard Sinfonia plafondpanelen zijn ook de Sinfonia Teccor en de Sinfonia dB leverbaar.

De Sinfonia Teccor: de stijlvolle semi-verdekte plafondoplossing, een strak semi-verdekt systeemplafond waarbij het montagesysteem nauwelijks zichtbaar is en waardoor het plafond de gewenste luxe uitstraling krijgt.

De Sinfonia dB Akoestische plafondoplossing, mix van absorptie en overlangsisolatie. De Sinfonia dB kan bij de meest uiteenlopende akoestische eisen toegepast worden, nu zelfs tot een dB-waarde van 43 (afhankelijk van het systeem).

De OWA Canto: plafondeiland met wit Sinfonia vlies (geluidsabsorptiewaarde αw = 0,80). Met de homogene onderkant en het grote formaat van 1024 x 1024 mm worden optisch aantrekkelijke akoestische oplossingen mogelijk gemaakt. De OWA Canto is de ideale standaard akoestische oplossing in betonnen ruimtes en daar waar akoestische verbeteringen in bestaande gebouwen nodig zijn. De eilanden worden geleverd inclusief kabelset voor het ophangen.

Extra informatie

Naam:

OWA Sinfonia

Fabrikant

OWA

Kleur

Wit

Geluidsabsorptie:

85%

Toepassing:

kantoren, ziekenhuizen, winkels, horeca gelegenheden,scholen en bioscopen.

Overlangsgeluid:

29 db

Materiaal

Hardmineraal

Vochtbestendigheid:

95%

Lichtreflectie:

87%

Oppervlaktestructuur:

Glad zonder perforatie

Brandklasse

A2

Formaat tegel:

600 x 600 x 15 mm, 600 x 1200 x 15 mm

Koppeling

Inleg