Rockfon Eclipse Vierkant

119,38 Per stuk excl. btw

Plafondeiland Rockfon Eclipse is een kaderloos akoestisch eiland bestaande uit een 40 mm steenwolpaneel met velling kanten. De zichtzijde is voorzien van een wit geverfd vlies, wat voorziet in een estetisch aantrekkelijk, glad effen wit oppervlak. De achterzijde van het plafondeiland is voorzien van een wit akoestisch vlies. Deze plafondeilanden worden afgehangen aan speciale kabels welke maximaal 1500 mm zijn.

Aantal stuks (per doos) 4
Totaal Prijs 477,50
Veilig betalen

 

Rockfon Eclipse Akoestisch Plafondeiland

De Rockfon Eclipse is een innovatief, esthetisch en kaderloos akoestisch plafondeiland geproduceerd door Rockfon. Akoestische plafondpanelen zorgen voor een verbeterd akoestisch comfort, zoals spraakverstaanbaarheid. De Rockfon Eclipse panelen hebben een strakke kantafwerking en een helder wit oppervlak dat zorgt voor hoge lichtreflectie en diffusie. De rugzijde is voorzien van een wit akoestisch vlies en de zijkanten zijn geverfd. De plafondeilanden zijn gemaakt van steenwol en door hun antistatische eigenschappen is de levensduur van dit product lang.

Rockfon Eclipse Akoestische plafondplaten bestellen

De Rockfon Eclipse is verkrijgbaar in verschillende formaten en vormen. In onze webshop vindt u onder andere:

Rockfon Eclipse Rechthoek 1160 x 1760 mm

Rockfon Eclipse Cirkel Ø800mm en Ø1160mm

Naast dat de akoestische plafondplaten afzonderlijk kunnen worden geplaatst, zijn ze ideaal voor ruimtes waar een traditioneel verlaagd plafond niet kan worden geïnstalleerd. De plafondeilanden worden opgehangen door middel van een metaaldraad ophangset. Deze kabels kunnen direct aan het plafond worden geschroefd met de wokkels die bij deze set geleverd worden. De plafondeilanden kunnen strak naast elkaar geplaatst worden voor een traditionele, strakke uitstraling. Daarnaast kunnen ze ook op verschillende worden geïnstalleerd voor een speels effect.

Bent u opzoek naar een andere vorm, afmeting of kleur? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Extra informatie

Naam:

Rockfon Eclipse vierkant

Fabrikant

Rockfon

Kleur

Wit

Toepassing:

Foyer, Restaurants, Kantoren

Materiaal

Zacht mineraal

Lichtreflectie:

90%

Geluidsabsorptie:

Excellent NRC > 1,00

Oppervlaktestructuur:

Glad zonder perforatie

Brandklasse

A1

Formaat tegel:

1160 x 1160 x 40 mm

Koppeling

Eiland