Armstrong Sahara

Vanaf: 7,56 per m2 excl. btw

De Armstrong Sahara 600x600mm is een hard mineraal plafond met een geperforeerde structuur. Naast de geperforeerde structuur heeft de plaat ook een witte korrelstructuur. Hierdoor ontstaat een zanderig effect. Armstrong Sahara heeft een hoge vochtbestendigheid van 95% en is eenvoudig te monteren.

Wissen
Lichtreflectie: 83%
Vochtbestendigheid: 95%
Brandklasse: A2
NRC-waarde: 0,60
Armstrong Sahara
Aantal Oppervlak (m²)
Totaal Prijs
Of vraag offerte aan
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,
Veilig betalen

 

Beschrijving

Armstrong Sahara Plafonds

De Sahara plafondplaat werd geproduceerd door het merk Armstrong, wat nu is overgenomen door Knauf Ceiling Solutions (KCS). Voorheen stond deze plafondplaat bekend als de Armstrong Dune of Dune plus. De Sahara is een hard mineraal plaat met een micro geperforeerde structuur. Het plafondpaneel is wit en heeft als afwerking een korrelstructuur van fijn granulaat, hierdoor ontstaat een zanderig effect. Met zijn uitstraling is de Armstrong Sahara perfect toe te passen in moderne gebouwen, zoals kantoren. De plafondplaat heeft brandklasse A2 en een vochtbestendigheid van 95%.

Diverse formaten en kantafwerkingen

Bij Systeemplafonds.nl bestelt u deze plafondplaat in verschillende formaten en kantafwerkingen. Wij hebben de Armstrong Sahara in 600×600 mm en 600×1200 mm. Wanneer u kiest voor het formaat 600x600mm, zijn er 3 kantafwerkingen beschikbaar. Wij hebben de Armstrong Sahara doorzak en inleg. Bij de doorzak kantafwerking kunt u kiezen tussen 15mm en 24mm. Een inleg plafond wordt het meest toegepast en met een doorzak plafond geeft u de ruimte een meer speelse uitstraling. De Armstrong Sahara is direct leverbaar en komt bij 600x600mm in pakken van 10 stuks, waarbij het 600×1200 formaat in pakken van 10 stuks komt.

Bent u opzoek naar een ander armstrong plafond? Vind hier alle armstrong plafondplaten.

Extra informatie

Naam:

Armstrong Sahara

Fabrikant:

Armstrong

Kleur:

Wit

Geluidsabsorptie:

60%

Toepassing:

Scholen, restaurants, kantines, kantoren e.d.

Overlangsgeluid:

34 db

Materiaal:

Hardmineraal

Vochtbestendigheid:

95%

Lichtreflectie:

83%

Oppervlaktestructuur:

Lichte worm

Brandklasse:

A2

Formaat tegel:

600 x 600 x 15 mm, 600 x 1200 x 15 mm

Koppeling:

Inleg, Doorzak 15mm, Doorzak 24mm

Vraag vrijblijvend een offerte aan.