Ophangset voor plafondeiland

10,00 per stuk excl. btw

De ophangset voor een plafondeiland bestaat uit 2000 mm lang metaaldraad van 2 mm dik met aan het uiteinde een chroom ophanghaak die op lengte versteld kan worden. Ook bevat de ophangset een wokkel die in het plafondeiland gedraaid kan worden waar het metaaldraad aan bevestigd wordt. U heeft verschillende aantallen voor de verschillende formaten plafondeilanden nodig, dit kunt u terugvinden bij de plafondeilanden.

De ophangsets worden per 2 geleverd.

Aantal stuks (per doos) 2
Totaal Prijs 20,00
Veilig betalen

 

De ophangset voor een plafondeiland bestaat uit 2000 mm lang metaaldraad van 2 mm dik met aan het uiteinde een chroom ophanghaak instelbaar die op lengte versteld kan worden. Ook bevat de ophangset een wokkel die in het plafondeiland gedraaid kan worden waar het metaaldraad aan bevestigd kan worden.

U heeft verschillende aantallen wokkels, voor de verschillende formaten plafondeilanden nodig, welke u kunt terugvinden bij de plafondeilanden.

De ophangsets worden per 2 geleverd.

Extra informatie

Naam

Ophangset voor plafondeiland, Plafondhanger, Schroefoog hout, Slagplug, Snelhanger 10-20 cm, Snelhanger 15-29 cm, Snelhanger 30-59 cm, Snelhanger 40-79 cm

Fabrikant

ABA