Ma – Vri 8:30 tot 17:00

Betaalmogelijkheden

CREDITCARD

U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Uw creditcard wordt belast op het moment dat een artikel is verzonden.

iDEAL

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

PAYPAL

Met Paypal kunt u al uw online aankopen betalen door alleen uw e-mailadres en wachtwoord te gebruiken. Dit kan ook via uw mobiel of tablet met de Paypal-app. Betalen is nog nooit zo makkelijk geweest en het is geheel gratis.

BANKOVERSCHRIJVING

Wij bieden de mogelijkheid om het geld over te schrijven naar ons bankrekeningnummer. Zodra wij uw geld hebben ontvangen, versturen wij de bestelling. Hier zit ca. 2 werkdagen tussen. Het IBAN is NL44INGB0661810828.

BETALEN ONDER REMBOURS

Bij Rembours betaling is de betaling contant bij aflevering. Hierbij dient het bedrag gepast contact betaald te worden aan de chauffeur (bij voorkeur gepast). Hier brengen wij €15 extra voor in rekening. Let op: wij hebben geen pin automaat.

Gratis Bezorging

Vanaf €1.750,-

Top klantenservice

Professioneel keuze advies

100% Veilig Betalen

iDEAL / PayPal / MasterCard / Visa