S.P. CeilingTrading is een jong dynamische plafondleverancier van zacht- en hardmineralen plafondplaten en plafondeilanden. Gespecialiseerd in al uw akoestische oplossingen.
De systeemplafonds van Rockfon hebben uitstekende akoestische eigenschappen en daardoor wordt het werk- en leefklimaat aanzienlijk verbeterd.
Armstrong biedt een groot assortiment hardmineraal plafondpanelen met verschillende oppervlakte structuren. Deze zijn onbrandbaar en hebben een goede akoestische waarde.

OWA

OWA is 1 van de grootste fabrikanten van plafondplaten en plafondprofielen. OWA plafondpaten zijn onbrandbaar en hebben een goede akoestische waarde en zijn vochtbestendig.
Eurocoustic biedt een groot assortiment zachtminerale plafondpanelen met verschillende oppervlakte structuren, voorzien van witte toplaag of gekleurde toplaag.

AMF

AMF is leverancier van integrale plafondoplossingen voor alle gebouwen waarin veiligheid en efficiëntie kunnen worden geoptimaliseerd door de plaatsing van moderne systeemplafonds.
Ecophon is wereldwijd een van dé toonaangevende leverancier van geluidsabsorberende plafond- en wandpanelen. Een innovatieve aanpak gecombineerd met een lange ervaring.
Gipsvinylplaten zijn gipskartonplaten, waar een durafort vinyl op geplakt is. Deze platen zijn geschikt voor vochtige ruimtes.
© 2019 Systeemplafonds.nl design: dsyner | Ontwikkeling: webvanced