Ma – Vri 8:30 tot 17:00

metal-stud

Alles over metal stud

Creëer eenvoudig wanden en plafonds met metal stud

Bent u op zoek naar een methode om snel en simpel plafonds, voorzetwanden of scheidingswanden te maken? Metal stud plaatsen is de oplossing! Of u nu metal stud bij een schuin dak wilt gebruiken, een ruimte wilt opdelen of een lelijke wand wilt wegwerken; het kan allemaal met metal stud. En metal stud kopen doet u natuurlijk bij Systeemplafonds.nl. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden en een passend advies.

Metal stud plaatsen

Metal stud is niet alleen ideaal om een metal stud plafond of metal stud wand mee te plaatsen, u kunt metal stud bij een schuin dak gebruiken. Om deze constructies te maken heeft u profielen nodig voor het maken van een raamwerk, gipsplaat of een ander plaatmateriaal, schroeven en indien gewenst een vorm van isolatie. Doordat de profielen licht van gewicht zijn, zijn ze makkelijk te hanteren en is deze klus zo geklaard. Wanden en plafonds kunnen, na het dichten van de naden tussen de platen, op iedere gewenste manier afgewerkt worden. Zo kunt u kiezen voor een mooi behang of de muren in een passende kleur sauzen.

Metal stud plafond prijs

Metal stud heeft veel voordelen ten opzichte van hout. Zo zijn de metalen metal stud profielen die gebruikt worden altijd recht, in tegenstelling tot houten regels. Bovendien kan hout na verloop van tijd nogal eens gaan ‘werken’ en hier heeft u met metal stud geen last van. De metalstud profielen leveren u tijdwinst op, want ze kunnen eenvoudig op maat geknipt worden met een metaalschaar, terwijl hout gezaagd en geschaafd moet worden. Die laatste twee handelingen leveren ook nog eens een boel stof op; nog iets waar u bij metal studs geen last van heeft. Wanneer u een keuze moet maken tussen metal stud of hout, zouden wij u volmondig die eerste adviseren.

Metal stud plafond prijs

Wanneer u van plan bent om metal stud te gaan kopen om bijvoorbeeld een plafond te maken, vraagt u zich natuurlijk af wat dit gaat kosten. Bij ons bent u verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, maar de prijs van een metal stud plafond is afhankelijk van een aantal factoren. De oppervlakte en omtrek van het toekomstige plafond, het gewenste formaat van de gipsplaten en de benodigde afwerkmaterialen en gerelateerde producten zijn enkele van de factoren die van invloed zijn op de prijs van een plafond. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Wij kunnen ook uw plafonds of wanden monteren

Ook al zijn metalstud wanden en plafonds eenvoudig en snel te installeren, het kan zijn dat u geen tijd of zin heeft om deze klus zelf op te knappen. Daarom hebben wij de montage service in het leven geroepen. Onze professionele montageploeg neemt u het werk uit handen en u heeft er geen omkijken meer naar. En als u gebruik maakt van de montage service, hoeft u geen bezorgkosten te betalen. Neem vandaag nog contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

or call:

0226-741900

Gratis Bezorging

Vanaf €1.250,-

Top klantenservice

Professioneel keuze advies

100% Veilig Betalen

iDEAL / PayPal / MasterCard / Visa

© Systeemplafonds 2021
Website of webshop laten bouwen? – Creativs.online

jQuery(window).scroll(function() { if (jQuery(window).scrollTop() > 800) { jQuery("article").css({position: 'relative'}); } else { jQuery("article").css({position: 'fixed'}); } });